Groepsreis Afrika


Zoek je een groepsreis door Afrika? Dan helpen wij je bijzonder graag! Mogen we ons even voorstellen aan je?

Wie is Peri Peri Reizen?
Peri Peri Reizen is opgericht door Nelleke Priem en Kees Quist. Nelleke kwam voor het eerst op het Afrikaanse continent terecht in 2005 toen zij voor 3 maanden een vrijwilligersproject in Durban ging doen. Kees werd met het Afrika-virus besmet in 2007, na een vakantiereis door Zuid-Afrika, Swaziland en Mozambique. Sindsdien zijn zij beiden meerdere keren voor langere tijd naar dit prachtige werelddeel terug gegaan.

Peri Peri Reizen bestaat sinds 2011 en sindsdien is de organisatie uitgegroeid en versterkt met een webdesigner, een business developer en inkoper, (social media) marketeer en iemand die de administratieve afhandelingen bijhoudt. Jij als klant zult altijd contact hebben met Kees. Zijn passie ligt bij het enthousiasmeren van andere mensen voor Afrika.

Wie is Peri Peri Reizen

Onze reizen
Peri Peri Reizen biedt avontuurlijke, duurzame én goedkope reizen door Afrika aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel kampeerreizen als hotelreizen, groepsreizen en rondreizen. We specialiseren ons in reizen door deze landen:

 • Botswana
 • Kenia
 • Lesotho
 • Malawi
 • Mozambique
 • Namibië
 • Swaziland
 • Tanzania
 • Uganda
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Zuid-Afrika

Hier vindt je meer informatie over de groepssamenstelling en over het karakter van de reizen

Onze missie
Peri Peri Reizen biedt avontuurlijke en duurzame kampeerreizen, lodgereizen, hotelreizen en internationale groepsreizen door zuidelijk en oostelijk Afrika aan.

Met Peri Peri Reizen willen we Afrika toegankelijker maken voor een groter publiek. We merken dat mensen nog steeds een beetje “bang” zijn om naar Afrika te gaan en dat is ongelooflijk jammer, want we geloven dat het contact (mits dat op een duurzame manier gebeurt) tussen de inwoners van het Europese en Afrikaanse continent verrijkend kan zijn voor beide partijen.

Met onze rondreizen door Afrika willen we een bijdrage leveren aan het onderlinge contact en bewustwordingsproces. Om onze reizen voor een zo groot mogelijk publiek bereikbaar te maken zijn onze reizen voor zowel de doorgewinterde Afrika-reiziger als voor de  de beginneling geschikt. Daarnaast doen we ons best de reizen zo betaalbaar mogelijk te houden. Uiteraard ontvangen onze partners in Afrika een eerlijke prijs voor de diensten die zij leveren voor jouw vakantie, dat is een onderdeel van ons streven naar duurzaam ondernemen.

Onze reizen laten zich omschrijven als basic, low budget, authentiek, avontuurlijk, intens, pittig, bijzonder, off the beaten track en interactief.

Onze belofte aan jou
Tenslotte is het onze doelstelling om voor jou een zo goed mogelijk aanspreekpunt te zijn. We zijn “maar” een kleine organisatie, maar juist daardoor ben jij gegarandeerd van persoonlijk contact. Iemand die oor voor je heeft en met jouw reiswensen en plannen meedenkt. Bovendien kun je van ons snel antwoord verwachten. Binnen 24 uur (vaak binnen 24 minuten) staan we je te woord. En, we zijn er als het jou uitkomt. Via de chatfunctie op onze website kun je ons vaak direct aanspreken, óók in het weekend en ‘s avonds. Persoonlijk, snel en altijd bereikbaar contact. Dat is onze belofte aan jou.

Contactgegevens van Peri Peri Reizen

Kamer van Koophandel
Peri Peri Reizen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 52531074.

Adres
Wij zijn gevestigd aan de Azobe 112 te Dordrecht.

Bankgegevens
Ons Rabobank rekeningnummer is NL31 RABO 01558.47.554.

LinkedIn
Vind ons op LinkedIn.

SGR/ANVR
Peri Peri Reizen staat niet ingeschreven bij de SGR/ANVR. Dit is helaas voor een kleine touroperator financieel niet haalbaar, omdat je verwacht wordt een jaaromzet van minimaal € 500,000 te hebben. Dit zou betekenen dat we op grote schaal een massaproduct moeten verkopen en dat willen we niet – wij verkopen kleinschalige, zorgvuldig samengestelde reizen en geen massaproduct.

Je vakantie wordt echter uitgevoerd door betrouwbare partnertouroperators in Afrika die in hun land wel aangesloten zijn bij alle mogelijke instanties (zoals TASA, SAYTC, SATCA en NTB) en voldoen aan de strengste normen. Mocht Peri Peri Reizen dus failliet gaan, dan gaat jouw vakantie nog steeds door! Ook sturen we je altijd je reisvoucher gelijk al toe; niet pas na betaling van de reis. In tegenstelling tot veel andere reisbureau's ontvang je van ons de reisvouchers gelijk al, nog voordat je betaald hebt. Mocht Peri Peri Reizen in financiele nood komen, iets dat absoluut niet aan de orde is, dan is jouw reis dus nog niet gevaar. Op onze Facebookpagina kun je een aantal recensies lezen van mensen die met ons meegereisd zijn.