Reizen naar gorilla's

Safari door de Okavango Delta en gorilla safari in Oeganda - Accommodatiereis

De Victoria Falls

Safari door de Okavango Delta en gorilla safari in Oeganda

Ontdek zuid- en oost-Afrika in 6 weken op een wel hele avontuurlijke manier! Deze reis biedt jou de mogelijkheid om in 43 dagen van Nairobi naar Johannesburg te reizen in een overland truck. Onderweg beleef je het ene prachtige hoogtepunt na het en andere en zul je gegarandeerd verslingerd raken aan dit ongerepte stukje van het Afrikaans continent. Dit is een internationale groepsrondreis met andere avontuurlijk ingestelde reizigers die een avontuurlijke en goedkope rondreis door Afrika willen ervaren en in 46 dagen tijd zoveel mogelijk van het Afrikaanse continent in zich willen opnemen. Dit is wat je kunt verwachten onderweg:

Hoogtepunten van deze overlanding tour:

 • Een bezoek aan het Khama Rhino Sanctuary Wildlife project in Maun
 • Je verblijft 2 dagen in de Okavango Delta in Botswana
 • Je maakt safari’s in het Chobe National Park
 • De Victoria Falls in Zimbabwe
 • Een safari in South Luangwe National Park in Zambia
 • Heerlijk relaxen aan het strand van Kande Beach in Malawi
 • Een safari in Mikumi National Park
 • Ontdek de oosterse aandoende stad Dar es Salaam
 • Relax 3 dagen op het strand van Zanzibar
 • Maak een 3-daagse kampeerexcursie en meerdere safari’s in het Serengeti National Park
 • Gaap in de diepte op de rand van de Ngorongoro krater
 • Maak de wildebeestmigratie mee in het Masai Mara National Reserve
 • Tour langs Kenia’s beroemde meren; Lake Nakuru, Lake Bunyoni en Lake Naivasha
 • Dring diep door in de jungle van Uganda om daar oog in oog met de silver back gorilla’s te staan!
 • Ga op safari in het Queen Elizabeth National Park
 • Eindig in de drukke en fascinerende Afrikaanse stad Nairobi 

Meer informatie over de accommodaties:

Je overnacht tijdens deze reis in eenvoudige, maar comfortabele en hygiënisch chalets en lodges. De accommodaties laten zich vergelijken met wat we in Nederland/Vlaanderen 2- á 3-sterrenaccommodaties zouden noemen. Tijdens de ene overnachting deel je toilet- en douchefaciliteiten, terwijl de andere accommodatie en-suite badkamers heeft. Op aanvraag kunnen we per dag een overzicht van de accommodaties sturen.

In de reissom is het volgende inbegrepen:

Accommodatie in eenvoudige chalets, lodges of hotels, maaltijden, vervoer ter plaatse in een overlanding truck, begeleiding van geregistreerde gidsen, entrees tot de nationale parken en excursies zoals beschreven in de reisbeschrijving.

De reissom is exclusief:

Vluchten, aankopen van persoonlijke aard, snacks en alcohol, optionele activiteiten, souveniers, fooien, etc.

Wat is het activiteitenpakket?

Het activiteitenpakket, dat tijdens deze reis een verplichte aanschaf is, is voor onderstaande reisonderdelen. Je vindt hier meer informatie over het activiteitenpakket.

 • Bush walk met een local van de San-stam
 • Bezoek aan de Himba stam
 • Kampeerereis: excursie van 2 dagen in de Okavango Delta
 • Accommodatiereis: excursie van 3 dagen in de Okavango Delta
 • Bootcruise over de Chobe rivier in Chobe National Park
 • Een safari in Chobe National Park
 • Een safari door de Okavango Delta
 • Entreeprijs tot Victoria Falls National Park
 • Een safari in het South Luangwa National Park tijdens zonsondergang
 • Een safari in Mikumi National Park
 • Een excursie naar Zanzibar, inclusief veerbootoversteek
 • Excursie naar de highlights van Keniaanse wildparken
 • Chimpansee trekking bij Murchison Falls
 • Bezoek pygmeeën-stam bij Kabale
 • Ziwa neushoornwandeling

Let op: de 3-daagse excursie naar het Serengeti National Park en de Ngorongoro is een optionele activiteit en niet inbegrepen in het activiteitenpakket.

Het reisprogramma van deze reis
Hieronder vind je het volledige reisprogramma van deze reis. Let op: een reisprogramma kan door de uitvoerende touroperator aangepast worden en het reisprogramma hieronder is enkel een vertaling. Het originele reisprogramma van deze reis is hier na te lezen

Dag 1 en 2: Masai Mara National Reserve 
Camera’s in de aanslag! We gaan het Masai Mara National Reserve in. Dit is een spectaculair wildpark met zeer veel wild. Ongewijfeld ken je de beelden of foto’s van de miljoenen migrerende wildebeest die zich in de rivier storten. Dat vindt in dit park plaats. Behalve 1,5 miljoen wildebeest zul je ook veel andere wilde dieren in dit park zien, waaronder de leeuw. Aan het einde van de dag trakteren wat leden van de Masai-stam ons op een dansvoorstelling.

Activiteitenpakket: excursie naar de highlights van Keniaanse wildparken

Dag 3: Nakuru National Park 
We reizen verder naar Lake Nakuru National Park. Lake Nakuru is een broedplaats voor flamingo’s. Die zul je dus veel zien. White rhino’s (ze zijn niet echt wit, ze hebben een andere lip) zijn zeldzaam en worden niet vaak gezien. Als ze dan ergens gezien worden is het in dit park.

Activiteitenpakket: excursie naar de highlights van Keniaanse wildparken

Dag 4: Jinja
We reizen deze dag door naar Jinja. Jinja is de plek waar de Nijl (officieel: de Victoria Nile) in het Victoria Lake stroomt, vanwaaruit zich de Nijl vormt.

Dag 5: Masindi - Murchison Falls National Park
We maken ons klaar om naar Murchison Fralls te gaan, een National Park met een schitterende waterval en veel wild. In dit wildpark vind je veel wilde beesten, we maken een 4×4 safari door het park.

Optionele activiteiten: Kasinga Channel zonsondergangscruise

Dag 6: Masindi - Budongo Central Forest Reserve
Budongo Forest is het grootste "mahogany" bos in oost-Afrika. Er leven hier heel veel chimpansees in het wild. De schatting is dat het er ongeveer 600 - 700 zijn. Deze ochtend ontmoet je je chimp-guide die je meeneemt het bos in op zoek naar chimpansees. Je maakt ook nog een safari door het park, op zoek naar andere wilde dieren. 

Let op: er mogen maar maximaal 12 personen tegelijk op zoek naar de chimpansees. De ene groep gaat dus eerst op safari en daarna op chimp trek en daarna draaien wordt er gewisseld. 

Activiteitenpakket: chimpansee trekking bij Murchison Falls van een halve dag

Dag 7: Kampala
Vandaag reizen we terug naar de hoofdstad van Uganda, Kampala. Je hebt hier de gelegenheid om te kijken in de Ziwa Rhino Sanctuary en een bezoekje te brengen aan een programma dat opgericht is ter bescherming van de neushoorns.

Activiteitenpakket: Ziwa neushoornwandeling

Dag 8: Lake Bunyonyi
Lake Bunyony is een klein, maar aantrekkelijk meer om verschillende vogels te zien in hun natuurlijke omgeving. We gebruiken deze relaxte plaats om nog even uit te rusten voor we het domein van de gorilla’s in trekken.

Dag 9 en 10: Gorilla’s! (Lake Bunyoni) – let op: je moet een gorilla permit aanschaffen voor deze dagen 

De berggorilla wordt helaas serieus met uitsterven bedreigt. Officiele cijfers ontbreken, maar hun aantal wordt geschat op slechts 650 berggorilla’s. Een bezoek brengen aan de gorilla’s is een mooie manier om hun toekomst veilig te stellen: het geld dat je uitgeeft aan permits wordt namelijk gebruikt voor hun bescherming. Met het geld dat de permits opbrengen wordt geprobeerd de lokale gemeenschap ervan te doordringen dat bescherming van de gorilla’s meer oplevert dan het stropen van de berggorilla.

Het is erg lastig om permits toegewezen te kregen. Daarom zijn we op dit onderdeel van de tour genoodzaak flexibel te zijn. Het kan zijn dat we de berggorilla bezoeken in Uganda, maar de berggorila houdt zich ook op in Rwanda of in Democratic Republic of Congo. Logischerwijs trekt de gorilla zich weinig aan van landsgrenzen. Het hangt dus van de gorilla en van de lokale authoriteiten af (die de permits moeten uitgeven) waar we de gorilla’s bezichtigen. We vragen je hiermee rekening te houden en je hierop in te stellen.

We trekken twee dagen uit voor de gorilla trek. Houd er rekening mee dat de gorilla trek slechts een dag is. De andere twee dagen houden we achter de hand, voor het geval de gorilla’s zich niet laten zien of het bemachtigen van permits lastig blijkt te zijn.

Tevens ga je, dit is onderdeel van het activiteitenpakket, er met een motorboot op uit naar Nyombi Village pygmeeën-stam verblijft.

Activiteitenpakket: bezoek pygmeeën-stam bij Kabale
Optionele activiteiten zijn een boottour naar de Batwa-gemeenschap (bosjesmannen), of een wandeling/hike maken door de bergachtige omgeving.

Dag 11: Lake Bunyoni - Kampala
Deze dag besteed je met het terugreizen naar Kampala, Uganda.

Dag 12: Jina
Opnieuw doen we Jinja aan. Als je wilt, staan er in Jinja getrainde rangers voor je klaar om op neushoornsafari te gaan.

Optionele activiteiten: neushoorn trekking

Dag 13: Eldoret
Dit is de eerste dag van de terugreis naar Nairobi. We delen de terugreis op in twee stukken. Het eerste stuk leidt tot Eldoret, een aangename stad voor een gegarandeerde leuke avond

Dag 14: Kenia – Nairobi 
We vertrekken vroeg, want we hebben een lange reis voor de boeg. Aan het einde van de middag bereiken we Nairobi, waar we als groep lekker uit eten kunnen gaan. De avond kun je naar eigen inzicht invullen in Nairobi.

Optionele activiteiten: uit eten gaan

Dag 15: Nairobi
De komende 3 dagen heb je de tijd om Nairobi en de omgeving van Nairobi te leren kennen. We kunnen je helpen om deze dagen in te plannen voor je met optionele activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld nar het Nairobi National Park dat op slechts 10 kilometer buiten de stad ligt. Leeuwen, luiparden, zebra's en neushoorns kun je daar zien. Of bezoek het David Sheldrick Wildlife Trust, een centrum voor babyolifanten wiens ouders gedood zijn. 

Dag 16: Nairobi
Een leuke manier om deze dag door te brengen is om een tour naar Kazuri Beads te maken. Hier worden prachtige handgemaakte kralen en ander handwerk van keramiek gemaakt. Dankzij dit werk hebben veel bewonders van Nairobi en omgeving een baan en dus inkomsten. 

Dag 17: Nairobi
Er zijn genoeg leuke dingen te doen en te beleven in Nairobi. Een andere populaire trip is een tour van een halve dag naar het Giraffe Centre. Dit is een echte highlight voor iedereen die Kenia bezoekt. Je kunt heel dichtbij giraffes komen, ze voeren en aaien. 

Dag 18: Arusha
Via Karatu komen we aan in het pitoreske plaatsje Arusha. Vanuit de prettige omgeving van Arusha (koel klimaat, heuvelachtig, groen) bereiden we ons voor om het Serengeti & Ngorongoro Conservation Area in te gaan de komende dagen. 

Dag 19, 20 en 21: Serengeti & Ngorongoro Conservation Area 
Als je wilt, dit is optionele excursie die je kunt bijboeken, kun je een paar dagen het Serengeti park in. Waarschijnlijk is dit ‘s werelds bekendste wildpark, op het Krugerpark in Zuid-Afrika na. En terecht! Nergens op het Afrikaanse continent zul je meer wild bijeen zien dan in het Serengeti & Ngorongoro Conservation Area. De safari excursies gebeuren in een open 4×4. Degenenen die besluiten niet het park in te gaan hebben voldoende gelegenheid om meer te weten te komen over Tanzania’s rijke cultuur en kennis te maken met de fascinerende lokale cultuur.

Optionele activiteiten: Serengeti & Ngorongoro Conservation Area excursies, Lake Manyara game drives, vrijwilligerswerk doen en vele andere dagexcursies.

Dag 22: Arusha 
Vandaag maken we ons klaar om de volgende dag onze reis te vervolgen. Degenen die naar Serengeti geweest zijn komen weer terug.

Dag 23: Bagamoyo 
Je trekt er deze ochtend vroeg op uit. Je reist naar Bagamoyo vanochtend. Vroeger was dit een centraal punt in de slavenhandel. Bagaomoy ligt net ten noorden van de haven van Dar es Salaam en is een goed punt om naar Zanzibar te gaan. Deze dag zul je veel reizen en vanuit de truck zul je de "hustle and bustle" van Afrika van dichtbij meemaken. De avond wordt benut ter voorbereiding op de Zanzibar-excursie. 

Dag 24, 25 en 26: Zanzibar 
Vroeg in de ochtend laten we onze Peri Peri Reizen overlanding truck even voor wat het is en pakken we de boot. De lokale veerboot brengt ons naar Stone Town, de hoofdstad van Zanzibar. Zanzibar is het schitterende eiland gelegen voor de kust van Tanzania. De eerste avond verkennen we het unieke historische en architectonische centrum van Stone Town. Ook doen we de bruisende markten aan waar marktlui hun specerijen en visvangst proberen te slijten. De volgende twee dagen werken we aan ons kleurtje en brengen we door op het tropische standparadijs van Zanzibar. Uiteraard valt er behalve luieren genoeg andere dingen te doen op Zanzibar!

Activiteitenpakket: een excursie naar Zanzibar, inclusief veerbootoversteek
Optionele activitieten: zwemmen met dolfijnen, duiken, snorkelen, etc.

Dag 27: Dar es Salaam 
Met frisse tegenzin zien we Zanzibar vandaag weer aan de horizon verdwijnen. Maar niet voordat je 's ochtends eerst nog Stone Town ontdekt hebt. Onze eindbestemming van vandaag, Dar es Salaam, is de economische hoofdstad van Tanzania. Een echte handelsstad, gelegen aan de Indische oceaan. “Dar el Salaam” betekent “huis van vrede” in het Arabisch. Dar el Salaam is niet de hoofdstad van Tanzania, dat is Dodoma.

Dag 28: Mikumi National Park 
We laten onze vrienden uit Dar es Salaam weer achter ons en zetten koerst naar het Mikumi National Park. Mikumi National Park is het thuis voor veel leeuwen, zebra’s, wildebeesten, impala’s, buffels en olifanten. ‘s Middags kun je een optionele game drive doen in Mikumi National Park

Dag 29: Iringa
Vandaag ga je op safari in het Mikumi National Park. Tegen het einde van de middag kom je aan in het zuiden van Tanzania. 

Activiteitenpakket: een safari in Mikumi National Park

Dag 30: Lake Malawi 
We doen een nieuw land aan; Malawi. Je reist naar Ngala Beach en als het een beetje meezit kun je vandaag nog snorkelen en zwemmen in Lake Malawi. 

Dag 31, 32 en 33: Lake Malawi 
De middag, en de twee volgende dagen, rusten we uit bij aan de oevers van Lake Malawi. Hier kun je of even bijkomen van de afgelopen week, of een van de vele optionele activiteiten doen, zoals watersporten en paardrijden. Een local zal ons tentenkamp komen bezoeken en ons meenemen zijn/haar dorp in om te laten zien hoe iemand in Malawi leeft.

Je kunt deze deze dagen meerdere optionele activiteiten doen. Als je wilt, kun je ‘s ochtends op en city tour (optioneel) van 2 uur door Lilongwe. Of een “Slave Trade & Historical Tour”. Je leert hoe in vroeger tijden de slavenhandel georganiseerd werd en welke impact dit had op de lokale bevolking.

Dag 34: South Luangwa National Park 
Vroeg in de ochtend rijden we naar een textielfabriek in Chipata. Deze fabriek zorgt voor veel werkgelegenheid in de regio. Daarna vervolg je je weg naar het South Luangwa National Park waar we de komende twee nachten doorbrengen op de oevers van de Luangwa rivier. Vanuit je tent zul je hier nijlpaarden en andere dieren in het water zien. In de middag genieten we van een zonsondergang excursie in het South Luangwa National Park.

Dag 35: South Luangwa National Park 
‘s Ochtends kun je opnieuw op safari in het South Luangwa National Park. Het park staat bekend om de vele luipaarden en nijlpaarden die er leven. Na de lunch, die inbegrepen is in de reissom, brengen we een bezoek aan een stam die een textielproject runt en aan een lokaal dorpje.

Activiteitenpakket: een safari in het South Luangwa National Park tijdens zonsondergang
Optionele activiteiten: extra safari ‘s ochtends en een safariwandeling.

Dag 36: Petauke
De volgende dag van onze reis brengt ons in Petauke. Dit is het centrum van de katoenindustrie. Als je het leuk vindt kun je je verdiepen in de kleurrijke katoencreaties die uit dit gebied komen. 

Dag 37: Eureka
Eureka is een belangrijk knooppunt tussen Lusaka en Malawi. De "Great East Roads" leiden door landelijk Zambia tussen de Luangwa River en Lusaka. De route die je vandaag aflegd is bezaaid met kleine dorpjes en boerderijtjes - het landschap is een schril contrast met het landschap dat je thuis gewend bent. 

Dag 38: Zimbabwe – Victoria Falls 
Bij aankomst in het stadje Victoria Falls hebben we de tijd om wat activiteiten voor morgen te boeken. 

Dag 39: Victoria Falls 
Vandaag is er tijd om gezamenlijk de activiteiten doen je die gisteren geboekt hebt. Je kunt hier heel veel spannende en relaxende activiteiten doen, zoals bungee jumpen, een wandeling met leeuwen maken, een safari op een olifant, of een heerlijke pedicure of manicure krijgen!
Natuurlijk breng je deze dag ook een bezoek aan de wereldberoemde Victoria watervallen; het water valt met miljoenen kubieke liters per seconde tegelijk 100 meter naar beneden!

Activiteitenpakket: entreeprijs tot Victoria Falls National Park
Optionele activiteiten: raften, bungy jumpen, olifanten excursie, een leeuwenwandeling, paardrijden, uit eten gaan, etc.

Dag 40: Kasane – Chobe National Park 
We vervolgen onze reis naar Kasane, gelegen aan de Chobe rivier. Hier aangekomen ga je eerst in een 4x4 op safari door het Chobe National Park. Aan het einde van de middag, tijdens zonsondergang, ga je het water op van de Chobe rivier door met een cruise. We zullen ongetwijfeld weer veel wild zien!

Activiteitenpakket: safari door Chobe National Park en een bootcruise over de Chobe rivier in Chobe National Park

Dag 41: Kasane - Nata
's Ochtends vroeg laat je Kasane achter je. De reis brengt je vandaag in Nata. Als je wilt kun je in de middag een optionele excursie naar de Makgadigadi Pans maken. De avond gebruik je om je voor te bereiden op de trip naar de Okavango Delta.

Dag 42 en 43: Nata – Okavango Delta 
Deze twee dagen geniet je van het beste dat de natuur je te bieden heeft! We maken wandelingen om het wild van dichtbij te bekijken en we ontdekken de Delta met een mokoro boot; een uitgehouwde boomstam. De Okavango Delta is ‘s wereld grootste binnenlandse delta. De rivieren die naar de Okavango Delta leiden komen niet in uit in zee en irrigeren op deze manier 15,000 vierkante kilometer van de Kalahari woestijn. Dit is een spectaculaire en onvergetelijke ervaring, zeker omdat de wilde dieren hier nog niet aan mensen gewend zijn!

Kies je voor de accommodatiereis, dan word je per vliegtuigje in de Delta ingevlogen. Als je de kampeerreis maakt, dan ga je per mokoro de Okavango Delta in.

Activiteitenpakket: twee- of driedaagse excursie in de Okavango Delta.

Dag 44: Okavango Delta - Maun
Je hebt ongetwijfeld genoten van de afgelopen dagen in de Okavango Delta. Vandaag reis je naar Maun, een stadje net buiten de Delta. 

Dag 45: Maun naar Central Kalahari 
's Ochtends kun je een optionele vlucht maken boven de Okavango Delta in een klein vliegtuigje. De Peri Peri Reizen-truck brengt ons vandaag naar Ghanzi, gelegen in Central Kalahari. 

Dag 46: Central Kalahari naar Kang
Na de luch nemen een paar locals van de San-stam je mee op een bush walk. Ze leren je hun geheim: hoe zij overleven in de Kalahari Desert. De San zijn een nomadenstam en zijn jagers en verzamelaars met een rijke kennis van planten en dieren. 's Avonds trakteren ze je op een voorstelling over hun cultuur. 

Activiteitenpakket: Bush walk met een local van de San-stam

Dag 47: Johannesburg naar Kang 
Via de Trans-Kalahari highway reis je naar Johannesburg. Helaas komt hier je reis ten einde.

Vertrekdatum Aankomstdatum
18-08-2018 03-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
29-08-2018 14-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
08-09-2018 24-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
19-09-2018 04-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
29-09-2018 14-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
10-10-2018 25-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
20-10-2018 05-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
31-10-2018 16-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
10-11-2018 26-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
21-11-2018 06-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
28-01-2019 12-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
11-02-2019 26-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
18-02-2019 02-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
25-02-2019 09-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
11-03-2019 23-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
25-03-2019 07-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
01-04-2019 14-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
08-04-2019 21-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
22-04-2019 04-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
06-05-2019 18-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
13-05-2019 25-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
20-05-2019 02-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
03-06-2019 16-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
17-06-2019 30-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
24-06-2019 06-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
01-07-2019 13-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
15-07-2019 27-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
29-07-2019 10-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-08-2019 17-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-08-2019 24-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-08-2019 08-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-09-2019 22-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-09-2019 29-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-09-2019 05-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
07-10-2019 19-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
21-10-2019 03-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
28-10-2019 10-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
04-11-2019 17-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
18-11-2019 31-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
Reissom per persoon: € 4,608.20
Activiteitenpakket: € 2,460.00 (Verplicht)
Eenpersoonstoeslag: € 1,064.00
Gorilla permit: € 600.00
Serengeti-excursie: € 1,020.00

Maximaal aantal personen: 20
Vertreklocatie: Nairobi
Aankomstlocatie: Johannesburg
Reisduur: 47 dagen
Reistype: Accommodatiereis
Routerichting: Zuidelijke route
Highlights tijdens deze reis:
 • Gorilla-trek
 • Johannesburg
 • Masai Mara
 • Ngorongoro Crater
 • Okavango Delta
 • Serengeti National Park
 • South Luangwa National Park
 • Victoria Falls
 • Zanzibar
Tijdens deze reis bezoek je deze landen:
 • Botswana
 • Namibië
 • Oeganda
 • Zambia
 • Zimbabwe
Deze tour wordt uitgevoerd door:
  Nomad Adventure Tours
Reizen naar gorilla's
Aantal dagen:
47
Vertrekdatum:
Aantal personen:
Reissom per persoon:
€ 4,608.20
Activiteitenpakket:
€ 2,460.00
Gorilla permit:
€ 600.00
Serengeti-excursie:
€ 1,020.00
Eenpersoonstoeslag:
€ 1,064.00

Totaalprijs: