Reizen door Zuid-Afrika

Hotelrondreis door Zuid-Afrika: Johannesburg - Kaapstad - Accommodatiereis

Het icoon van Zuid-Afrika, de Tafelberg

Hotelrondreis door Zuid-Afrika: Johannesburg - Kaapstad

Een rondreis door Zuid-Afrika maken is een droom voor velen. Ga ik naar Kaapstad? Of ga ik naar de wijnlanden? De Tuinroute? Of het Krugerpark? Lastig, er valt in Zuid-Afrika zoveel te zien! Waarom kiezen? Met deze rondreis door Zuid-Afrika reis je door heel Zuid-Afrika en zie je gewoon alles!

Reis van Johannesburg naar Kaapstad

Deze reis voert tussen Zuid-Afrika's twee belangrijkste steden: Kaapstad en Johannesburg. Je reis begint in Johannesburg en eindigt in Kaapstad.  

Kaapstad en Stellenbosch

Rondom Kaapstad liggen wijnlanderijen waar een paar van 's werelds beste wijnen vandaan komen. Denk aan plaatsen als Stellenbosch. Je bezoekt deze plantages en bij Kraal onderwerp je de wijnen eens aan een kritische proeftest.

De Tuinroute

Je vervolgt je reis via de Tuinroute. De Tuinroute is, samen met de Panorama Route die je later tijdens deze reis ook aflegt, Zuid-Afrika's mooiste "scenic route". De route volgt grotendeels de schitterende kustlijn waar het wemelt van de idyllische dorpjes zoals Knysna en Plettenberg Bay. Uiteraard breng je een bezoek aan Knysna. Dan weer voert de Tuinroute je iets verder landinwaarts en stop je bij Oudtshoorn, de "Ostrich Capital of the World" - struisvogelhoofdstad van de wereld. Je reist verder richting Addo Elephant Park waar je op safari gaat in een voertuig dat speciaal ontworpen is voor de perfecte safari: verhoogd en open aan alle kanten. Je ontdekt het ruige Tsitsikamma National Park, waarmee de Tuinroute ongeveer ten einde komt. 

Lesotho en de Drakensbergen

Na de Tuinroute voert je de reis naar grote hoogtes. Letterlijk. Je trekt namelijk Lesotho binnen en Lesotho is gemiddeld het hoogst gelegen land ter wereld. Lesotho is een bijzonder landje. Maar liefst 85% van dit land bestaat uit gebergte en je vindt er de hoogst gelegen pub van Afrika. Lesotho heeft een uiterst vriendelijke en hartelijke bevolking. Per ezel trek je de bergen van Lesotho in waar je ziet en ervaart hoe men in Lesotho leeft. Daarna reis je verder richting de Drakensbergen (dat is weer in Zuid-Afrika), waar je het ene na het andere adembenemende uitzicht voorgeschoteld krijgt. Volgens velen is dit het allermooiste stuk van Zuid-Afrika. 

Het Krugerpark

Via safari's in Swaziland en rondom Durban, kom je uiteindelijk aan in het Krugerpark. Eigenlijk behoeft dit park geen nadere uitleg he? Een rondreis door Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland is niet compleet met een safari door het Krugerpark. Tijdens deze groepsreis nemen we je mee het beroemdste safaripark ter wereld in. Dit is een gigantisch groot park, ongeveer de helft van Nederland. Tenzij je een ervaren speurder bent, is zoeken naar de Big 5 in dit park als zoeken naar een speld in een hooiberg. Gelukkig weten de ervaren rangers en gidsen exact waar de leeuwen, luipaarden, buffels, neushoorns en giraffes zich ophouden. Ook in dit park ga je op safari in een voertuig dat hoger is dan een standaardauto en die uitgerust is met grote ramen aan alle kanten. Alleen zo beleef je gegarandeerd een top-safari in het Krugerpark!

De Panorama Route

Samen met de Tuinroute is dit Zuid-Afrika's andere "most scenic route". Op weg naar Johannesburg leg je de Panorama Route af en hoogtepunten tijdens deze rit vormen Bourke's Luck Potholes, de Blyde River Canyon ('s werelds 3e grootste canyon!) en het mooiste uitzicht dat je ooit op de wereld zult zien: God's Window.

Kortom; deze goedkope rondreis door Zuid-Afrika is dé tour voor jou als je alle highlights van Zuid-Afrika wilt ervaren.

Highlights van deze rondreis door Zuid-Afrika:

 • Stellenbosch; hier komen heerlijke wijnen vandaan; 
 • Oudtshoorn – Ostrich Capital of the World;
 • Knysna is samen met Plettenberg Bay een van de prachtige dorpjes die je tegenkomt op de Tuinroute;
 • In het Tsitsikamma National Park maak je een wandeling ("Otter Trail") en passeer je een hangbrug die boven de ruige kustlijn hangt;
 • Het Royal Natal National Park is een wildpark in Swaziland waar je ook een safari maakt;
 • Durban ligt aan de Indische Oceaan en heeft warm zeewater en heerlijke stranden;
 • Het Greater St Lucia Wetland Park is een moerasgebied waar je een cruise gaat maken;
 • De Drakensbergen: het mooiste stuk van Zuid-Afrika?
 • Kruger National Park: het park voor Big 5 safari's!
 • De Panorama Route met highlights als Bourke’s Luck Potholes, de Blyde River Canyon en God's Window

Meer informatie over de accommodaties:

Je overnacht tijdens deze reis in eenvoudige, maar comfortabele en hygiënisch chalets en lodges. De accommodaties laten zich vergelijken met wat we in Nederland/Vlaanderen 2- á 3-sterrenaccommodaties zouden noemen. Tijdens de ene overnachting deel je toilet- en douchefaciliteiten, terwijl de andere accommodatie en-suite badkamers heeft. Op aanvraag kunnen we per dag een overzicht van de accommodaties sturen.

In de reissom is het volgende inbegrepen:

Accommodatie in eenvoudige chalets, lodges of hotels, maaltijden, vervoer ter plaatse in een overlanding truck, begeleiding van geregistreerde gidsen, entrees tot de nationale parken en excursies zoals beschreven in de reisbeschrijving.

De reissom is exclusief: 

Vluchten, aankopen van persoonlijke aard, snacks en alcohol, optionele activiteiten, souveniers, fooien, etc.

Deze activiteiten zijn bij de reissom inbegrepen:

 • Tour door de Cango Caves
 • Tsitsikamma Woodcutters tocht
 • Tour door de Valley of Desolation in de Drakensbergen
 • Een safari game drive in Hluhluwe/Imfolozi National Park
 • Een bootcruise in St. Lucia
 • Esijeni Cultural tour
 • Een safari van een volledige dag met een 4x4 door het Kruger National Park

Het reisprogramma van deze reis
Hieronder vind je het volledige reisprogramma van deze reis. Let op: een reisprogramma kan door de uitvoerende touroperator aangepast worden en het reisprogramma hieronder is enkel een vertaling. Het originele reisprogramma van deze reis is hier na te lezen

Dag 1: Greater Kruger National Park
Je laat Johannesburg achter je en door de kolenvelden van Mpumalanga en de oude handelsroutes van het Lowveld reis je richting het Kruger National Park. Tegen het einde van de middag kom je aan bij dit beroemde safaripark. Als je wilt kun je een optionele zonsondergangsafari maken in het park. Je reisleider kan je helpen deze safari te boeken. 

Optionele activiteit: safari tijdens zonsondergang in het Krugerpark

Dag 2: Zuid-Afrika – Kruger National Park 
Vandaag hebben we een volledige dag safari op de agenda staan. In onze eigen 4×4 truck zul je fantastische plaatjes schieten van olifanten, leeuwen, neushoorns en buffels (de “Big 5″) die het thuisfront erg jaloers zullen maken! Hoe kun je je dag beter beginnen dan met een wandelsafari? De temperatuur is nog koel, alles is stil en de kans om oog in oog te staan met wild is zeer groot. Dit belooft een intense ervaring te worden! Later in de ochtend gaan we Kruger National Park in waar we ons tentenkamp opzetten en een game drive doen met onze truck. De truck is verhoogd, waardoor je een nog beter uitzicht hebt op het Kruger park. Hou je ogen goed open voor big cats.

Activiteitenpakket: een safari van een volledige dag met een 4x4 door het Kruger National Park

Dag 3: Krugerpark en Panorama Route
Als je wilt kun je deze ochtend een morning bush walk door het Krugerpark bijboeken. Je gaat dan met een Ranger op wandelsafari door het Krugerpark. Later in de ochtend geniet je van de Panorama Route en stop je bij Bourke's Luck Potholes, de Three Rondavels en God's Window. Laat in de middag keer je terug bij je tent of accommodatie.

Dag 4: Krugerpark naar Swaziland
Na een lekkere kop koffie en een goed ontbijt ga je al "safariënd" door het Krugerpark naar het zuiden, richting Swaziland. Vanaf de meeste zuidelijke uitgang van het Krugerpark is het maar een korte afstand naar Swaziland toe. Deze middag reis je door de bossen en de bergen van dit bergachtige koninkrijkje. Je eindbestemming voor vandaag is de Ezulwini Valley, net ten zuiden van de hoofdstad Mbabane. 

Dag 5: Swaziland – Mlilwane Wildlife Sanctuary 
Mlilwane Wildlife Sanctuary is het oudste van Swaziland en beslaat meer dan 4.560 hectare grond. Er zijn geen grote roofdieren in dit gebied dus je kunt niet-begeleide wandelingen maken. Dit is de beste manier om de flora en fauna te bestuderen en desgewenst gaat je gids mee tijdens de wandeling voor tekst en uitleg. Later in de ochtend ga je mee met een excursie van 2 uur naar de Esijeni community. Dit biedt je een mooi kijkje hoe de dagelijkse gang van zaken er in zo'n gemeenschap aan toegaat. Natuurlijk kun je ook je mouwen oprollen en meehelpen met allerlei zaken die gedaan moeten worden in de Esijeni gemeenschap, denk aan maïs fijnmalen, water halen, een muur bouwen of kleding wassen in de rivier. 

Activiteitenpakket: Esijeni Cultural tour

Dag 6: Swaziland - St. Lucia
Toe ziens Swaziland! Vandaag reis je terug naar Zuid-Afrika naar Zululand. Ooit was de beroemde King Shaka hier de vorst die erin slaagde de verschillende Zulu clans te verenigen in de strijd tegen de Britten. Vanavond leer je meer over de interessante Zulu-geschiedenis, -taal en -traditiies. 

Dag 7: Hluhluwe – Umfolozi Game Reserve / iSimangaliso Wetland Park 
De neushoorn wordt met uitsterven bedreigd in Afrika. Een van de laatste wildparken waar ze nog onbezorgd kunnen leven, is het Hluhulwe-Imfolozi Game Reserve. Vandaag maak je een safari door dit park en natuurlijk zul je behalve de neushoorns ook veel andere wilde dieren zien. In de middag, na je siësta, ga je op een bootcruise in St. Lucia en zul je ongetwijfeld veel nijlpaarden tegenkomen. 

Activiteitenpakket: een safari game drive in Hluhluwe/Imfolozi National Park en een bootcruise in St. Lucia

Dag 8: Ukhahlamba Drakensberg Park
De Drakensbergen zijn Zuid-Afrika’s hoogste en mooiste gebergte. We verkennen de bergpaden en nemen de adembenemende landschappen in ons op in het Ukhahlamba Drakensburg (Royal Natal) National Park. In de Zulu-taal betekent de naam van dit UNESCO-werelderfgoed "barrière van speren". Op weg naar de Drakensbergen maak je een korte stop in Durban om je benen even te strekken en zul je ook de mooie Howick Falls zien. Vlakbij de Howick Falls is de plek waar Zuid-Afrika's beroemdste inwoner, Nelson Mandela, in 1962 werd gevangengenomen om vervolgens 27 jaar opgesloten te zitten op Robben Island. Op deze plek is nu een indrukwekkend gedenkteken opgericht. 

Dag 9: Ukhahlamba Drakensberg Park
Trek je wandelschoenen aan, want vandaag ga je hiken door de Drakensbergen. Onderweg laat de gids je voorbeelden zien van rotsschilderingen van de San-stam. We raden je sterk aan om zoveel mogelijk deel te nemen aan de klim/wandeling door de Drakensbergen, het is echt een prachtige wandeling. Mocht je dit niet aanspreken, of mocht je vanwege fysieke beperkingen hier niet aan mee kunnen doen, dan zijn er ook een aantal wandelroutes die minder intensief zijn, zodat iedereen dit gebied op eigen tempo kan ontdekken.

Dag 10: Lesotho – Malealea
Opnieuw eeen nieuwe stempel in je paspoort! Ditmaal van Lesotho. Je eerste stop in Lesotho, na een nauwe bergpas, is het Vulture restaurant - vernoemd naar de vele gieren die hier rondhangen. Hopelijk laten ze zich vandaag ook weer zien. Je vervolgt je route langs de kliffen van het Golden Gate National Park en uiteindelijk kom je aan in Maseru, de hoofdstad van Lesotho. 

Dag 11: Lesotho - Malealea
Vergezeld door verse berglucht ga je er vandaag op uit om de bergen van Lesotho te voet ontdekken. Je wandeling brengt je bij een dorpje, als je wilt kun je gerust een bezoekje brengen aan dit bergdorpje om te zien hoe men hier leeft. In het dorpje leeft de Basotho, bekend van hun hoeden, kleden en hun ponies. De ponies van de Basotho lijken geen enkele hinder te hebben van het ruige landschap, ze brengen de Basotho-stam overal heen. Als je wilt kun je ook een tocht maken door de bergen van Lesotho op een Basotho-pony.

Optionele activiteiten: ponyrijden

Dag 12: Graaff Reinet
We laten het “Kingdom in the Skies” weer achter als als we terug Zuid-Afrika in reizen. Je verblijft vannacht in het historische dorpje Graaff-Reinet, het op 3 na oudste dorpje van Zuid-Afrika. Je steekt de machtige Orange (Gariep) rivier over vandaag en tegen het einde van de middag ga je, als onderdeel van het activiteitenpakket, op een "sundowner" excursie naar de Valley of Desolation. Deze unique vallei biedt je schitterende uitzichten over Graaff Reinet en de gigantische vlakten daarachter. Mocht je deze reis in de wintermaanden maken, dan vindt deze excursie 's ochtendsvroeg plaats en zie je de zon opkomen in plaats van ondergaan - ook een hele bijzondere ervaring!

Activiteitenpakket: tour door de Valley of Desolation in de Drakensbergen

Dag 13: Addo Elephant National Park 
Dit unieke park huist de grootste concentratie Afrikaanse olifanten op aarde. Daarnaast kun je hier de “Big 7″ zien! Voor de nieuwsgierigen: dat zijn de olifant, neushoorn, leeuw, buffel, luipaard en de walvis en de grote witte haai. Addo is een land- en marinepark en een bezoek meer dan waard!

Optionele activiteiten: paardrijden een nachtelijke game safari drive met een Ranger

Dag 14: Addo Elephant National Park
's Ochtends kun je een bezoek brengen aan het leuke stadje Port Elizabeth - er is een mooie boardwalk langs het strand. 's Middags ga je opnieuw op safari in het Addo Elephant National Park. 

Setting out early this morning we make a brief visit to the surfing mecca of Jeffreys Bay. Most famous for its waves this little town is also home to a small Surfing Museum. We then turn west to the  region where we set up for the next two nights and where the wonders of the Garden Route await. 

Dag 15: Tsitsikamma National Park 
Vroeg in de ochtend ga je kort langs bij dé surfhotspot van Zuid-Afrika, Jeffrey's Bay. Hier vind je, behalve een klein maar leuk Surfing Museum, de beste golven van Zuid-AFrika. Je vervolgt je reis naar de Tsitiskamma-regio waar je de komende twee nachten verblijft, je klaarmakend voor de Tuinroute.

Dag 16: Tsitsikamma National Park
Tsitsikamma National Park is Zuid-Afrika's belangrijkste marinepark en deze ochtend ga je ruige en woeste kustlijn te voet verkennen. Je wandelt langs de Waterfall Trail, dit is het eerste stuk van de Otter Trail. Dit is geen gemakkelijke wandeling. Als dit je niet aanspreekt, dan kun je ook een rustigere en makkelijkere wandeling maken langs de boardwalks naar de Storms River Mouth. Nadat je terugkeert bij je tent of accommodatie kun je meegaan met de Woodcutters Journey. Je leert dan alles over de unieke geschiedenis en de flora en fauna van dit gebied.f the area and its indigenous fauna & flora. 

Activiteitenpakket: Tsitsikamma Woodcutters tocht
Optionele activiteiten: canopy tour

Dag 17: Heart of the Garden Route
De Tuinroute biedt een weelde aan schitterende stranden, boswandelingen en tal van optionele activiteiten. De ochtend is gereserveerd om de Nature's Valley te ontdekken: een prachtig dorpje waar je heerlijk kunt wandelen door de bossen of over het strand. 's Middags ben je op het strand van Keurbooms Lagoon. Vandaag kun je ook een aantal optionele activiteiten boeken. Je reisleider helpt je graag om je dag in te plannen. 

Optionele activiteiten: Bungee Jumping, Birds of Eden, Monkey Town

Dag 18: Oudtshoorn
Vandaag reizen we verder naar de magnifieke Outeniqua Mountains bij Oudtshoorn waar we de wereldberoemde Cango Caves bezoeken. Een lokale gids zal je alles vertellen over het grottenstelsel, dat een lengte van meer dan 4 km. heeft.

Activiteitenpakket: een tour door de Cango Caves

Day 19: Route 62 - Hermanus 
Wat in de USA Route 66 is, is in Zuid-Afrika Route 62. Deze weg leidt via landinwaarts via prachtige hooggelegen wegen naar Oudtshoorn. In een aparte pub (Ronnie’s Sex Shop – het is echt een bar) maken we een tussenstop om onze dorst even te lessen. 

Dag 20: Kaapstad 
De Cape Whale Coast is een verzameling van dorpjes, boerderijtjes, riviertjes, mooie baaien en valleien die zich over een lengte van 150 kilometer uitstrekken langs de kustlijn. In de ochtend geniet je van een frisse ochtendwandeling over de boardwalk van Hermanus. Met een beetje geluk spot je hier walvissen die in de maanden van juli tot en met november langs de kust zwemmen. Vervolgens breng je een bezoek aan de grootste pinguinkolonie van Afrika; Stony Point Nature Reserve. Je vervolgt je reis naar de Stellenbosch-regio waar je een paar heerlijke wijnen en chocolade proeft. Bij aankomst in het centrum van Kaapstad komt je reis helaas ten einde.

Vertrekdatum Aankomstdatum
21-08-2019 09-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
28-08-2019 16-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
01-09-2019 20-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
04-09-2019 23-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
11-09-2019 30-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
18-09-2019 07-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
25-09-2019 14-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
29-09-2019 18-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-10-2019 21-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-10-2019 28-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-10-2019 04-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-10-2019 11-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
27-10-2019 15-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
30-10-2019 18-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
06-11-2019 25-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
13-11-2019 02-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
20-11-2019 09-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
24-11-2019 13-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
27-11-2019 16-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
04-12-2019 23-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
11-12-2019 30-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
18-12-2019 06-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
22-12-2019 10-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
25-12-2019 13-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
01-01-2020 20-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
08-01-2020 27-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
15-01-2020 03-02-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
22-01-2020 10-02-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
29-01-2020 17-02-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
05-02-2020 24-02-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
12-02-2020 02-03-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
19-02-2020 09-03-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
26-02-2020 16-03-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
04-03-2020 23-03-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
11-03-2020 30-03-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
18-03-2020 06-04-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
25-03-2020 13-04-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
01-04-2020 20-04-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
08-04-2020 27-04-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
15-04-2020 04-05-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
22-04-2020 11-05-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
29-04-2020 18-05-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
06-05-2020 25-05-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
13-05-2020 01-06-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
20-05-2020 08-06-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
27-05-2020 15-06-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
03-06-2020 22-06-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
10-06-2020 29-06-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
17-06-2020 06-07-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
24-06-2020 13-07-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
01-07-2020 20-07-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
08-07-2020 27-07-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
15-07-2020 03-08-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
19-07-2020 07-08-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
22-07-2020 10-08-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
29-07-2020 17-08-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
05-08-2020 24-08-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
09-08-2020 28-08-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
12-08-2020 31-08-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
19-08-2020 07-09-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
26-08-2020 14-09-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
30-08-2020 18-09-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
02-09-2020 21-09-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
09-09-2020 28-09-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
16-09-2020 05-10-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
20-09-2020 09-10-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
23-09-2020 12-10-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
30-09-2020 19-10-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
07-10-2020 26-10-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
11-10-2020 30-10-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
14-10-2020 02-11-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
21-10-2020 09-11-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
28-10-2020 16-11-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
04-11-2020 23-11-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
11-11-2020 30-11-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
18-11-2020 07-12-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
25-11-2020 14-12-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
02-12-2020 21-12-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
09-12-2020 28-12-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
16-12-2020 04-01-2021 Informeer naar de beschikbaarheid
23-12-2020 11-01-2021 Informeer naar de beschikbaarheid
30-12-2020 18-01-2021 Informeer naar de beschikbaarheid
Reissom per persoon: € 2,220.00
Eenpersoonstoeslag: € 271.00

Maximaal aantal personen: 24
Vertreklocatie: Johannesburg
Aankomstlocatie: Kaapstad
Reisduur: 20 dagen
Reistype: Accommodatiereis
Routerichting: Zuidelijke route
Highlights tijdens deze reis:
 • Drakensbergen
 • Johannesburg
 • Kaapstad
 • Krugerpark
 • Panorama Route
 • Stellenbosch
 • Tuinroute
Tijdens deze reis bezoek je deze landen:
 • Lesotho
 • Swaziland
 • Zuid-Afrika
Deze tour wordt uitgevoerd door:
  Een Zuid-Afrikaanse touroperator
Reizen door Zuid-Afrika
Aantal dagen:
20
Vertrekdatum:
Aantal personen:
Reissom per persoon:
€ 2,220.00
Eenpersoonstoeslag:
€ 271.00
Bijdrage Calamiteitenfonds:
€ 2.50
Bijdrage garantiefonds GGTO:

Totaalprijs: