Reizen door Namibië

Groepsreis van Kaapstad naar Windhoek - Accommodatiereis

De deadvlei

Groepsreis van Kaapstad naar Windhoek

Namibië is een fascinerend land. Het is zó anders dan Nederland; de onmetelijke ruimte, de stilte, het eindeloze landschap dat zich voor je uitstrekt, de warmte… Het kan niet anders dan dat dit land je grijpt tijdens deze rondreis door Namibië van 12 dagen. Vanuit Kaapstad reis je met de Peri Peri Reizen overlanding truck naar de Fish River Canyon met de grens van Zuid-Afrika. Dit is de grootste canyon ter wereld op de Grand Canyon na. Je vervolgt je groepsreis door de Namib Desert, een van de heetste plekken op aarde en je leert te overleven in een landschap waar al eeuwen geen druppel water gevallen is. Je beklimt Dune 45 en ziet de zon opkomen in een gebied waar geen mens je voor gegaan is… Via Afrika’s adventure capital Swakopmund (quad rijden, sky diven, sandboarding, etc.) beland je in het Etosha National Park. Wat natuurschoon betreft doet dit park absoluut niet onder voor het Kruger National Park. Zeker weten dat je tijdens je safari's in dit wildpark de Big 5 gaat zien! Je reis eindigt in de hoofdstad Windhoek. 

Hoogtepunten van deze groepsreis door Namibie:

 • Namib-Naukluft National Park
 • Sossusvlei
 • Swakopmund
 • Spitzkoppe
 • Etosha National Park
 • Windhoek

Meer informatie over de accommodaties:

Je overnacht tijdens deze reis in eenvoudige, maar comfortabele en hygiënisch chalets en lodges. De accommodaties laten zich vergelijken met wat we in Nederland/Vlaanderen 2- á 3-sterrenaccommodaties zouden noemen. Tijdens de ene overnachting deel je toilet- en douchefaciliteiten, terwijl de andere accommodatie en-suite badkamers heeft. Op aanvraag kunnen we per dag een overzicht van de accommodaties sturen.

In de reissom is het volgende inbegrepen:

Accommodatie in eenvoudige chalets, lodges of hotels, maaltijden, vervoer ter plaatse in een overlanding truck, begeleiding van geregistreerde gidsen, entrees tot de nationale parken en excursies zoals beschreven in de reisbeschrijving.

De reissom is exclusief:

Vluchten, aankopen van persoonlijke aard, snacks en alcohol, optionele activiteiten, souveniers, fooien, etc.

Wat is het activiteitenpakket?

Het activiteitenpakket zijn een aantal “essentiële” activiteiten en excursies, volgens ons onmisbaar tijdens deze reis. Jij denkt daar wellicht anders over. Je kunt deze activiteiten direct al boeken, of je boekt ze ter plaatse tijdens je reis. Je vindt hier meer informatie over het activiteitenpakket. Het activiteitenpakket voor deze reis is als volgt:

 • Wijnproeverij en traditioneel diner
 • Wandeling door woestijn van Namibië onder begeleiding van een gids
 • Bezoek aan de Himba stam

Het reisprogramma van deze reis
Hieronder vind je het volledige reisprogramma van deze reis. Let op: een reisprogramma kan door de uitvoerende touroperator aangepast worden en het reisprogramma hieronder is enkel een vertaling. Het originele reisprogramma van deze reis is hier na te lezen

Dag 1: Zuid-Afrika – Cederberg-gebied
Na nog 1 laatste fotostop om de spectaculaire Tafelberg te fotograferen, laten we Kaapstad achter ons en trekken we het Cedergebergte in. Bij aankomst van onze overnachtingsplaats van vandaag krijgen we een wijnproeverij. We proeven 6 lekkere wijnen en gaan lekker eten. ’s Avonds krijg je in het kort te horen wat je de komende tijd kunt verwachten.

Activiteitenpakket: wijnproeverij en traditioneel diner

Dag 2: Namaqualand – Gariep (Oranje) Rivier 
Na een vroege start, vertrekken we in noordelijke richting naar Springbok, dat bekend staat om zijn diamant- en koperwinning en de overweldigende variatie aan lentebloemen. De camping waar je de nacht doorbrengt is gelegen op de oever van de rivier die de grens met Namibië aangeeft. Als de stroming niet te sterk is, kun je al zwemmend de grens met Namibië passeren! Als je verder het land in wilt reizen, moet je echter terugkomen om je paspoort te laten zien.

Dag 3: Namibia – Gariep (Oranje) Rivier – Fish River Canyon 
Vanmorgen krijg je de gelegenheid om te wandelen langs de schitterende rivier of om lekker te relaxen op de camping. Na de lunch steken we de grens naar Namibië over en bezoeken we de op 1 na langste canyon ter wereld: Fish River Canyon. Na een wandeling langs de rand van de canyon, genieten we van ons diner met het uitzicht op de canyon terwijl de zon ondergaat. Houd je camera gereed voor wat unieke fotomomentjes!

Optionele activiteiten: Halve-dag-kanoavontuur

Dag 4: Namib Naukluft National Park 
Bij aankomst in het Namib-Naukluft Park zetten we onze tenten op en kun je een een korte wandeling in de Sesriem Canyon ondernemen. Vanavond zul je de stilte van de woestijn ervaren, alleen af en toe doorbroken door de roep van de jakhals of de bijzondere ‘ blaffende gekko’ .

Dag 5: Sossusvlei Dunes – Namib Naukluft National Park 
Vandaag staan we erg vroeg op en beklimmen we voor zonsopgang Dune 45. Eenmaal boven aangekomen zie je de woestijn ontwaken in de rood-oranje stralen van de opkomende zon die de duinen doet schitteren als waren ze van goud. Je zult met ontzag kijken naar dit magisch mooie natuurverschijnsel! Later maken we een begeleide wandeling door de woestijn en krijg je meer te horen over het unieke ecosysteem dat de natuur hier in stand houdt.

Activiteitenpakket: wandeling door woestijn van Namibië onder begeleiding van een gids

Dag 6: Swakopmund 
Na een korte stop om foto’s te maken, passeren we de Steenbokskeerkring en reizen we verder naar Namibiës Atlantische kust en de Hoofdstad van het Avontuur: Swakopmund. Het is heel goed mogelijk dat je onderweg bij de Walvis Baai Lagune flamingo’s te zien krijgt. Na aankomst in Swakopmund geeft je gids uitleg over de verschillende activiteiten die er in Swakopmund te doen zijn. Vanavond krijg je de gelegenheid uit eten te gaan in een van de talrijke restaurantjes die Swakopmund rijk is en om de stad verder te verkennen.

Optionele Activiteiten: Uit eten gaan.

Dag 7: Swakopmund 
Je kunt de verdere dag zelf invullen met activiteiten naar keuze. Het meest populair is quad rijden in de duinen of skydiving. Op een heldere dag kun je al hangend aan je parachute de bestemming van de volgende dag zien! Ook rondwandelen en winkelen in de vele, gezellige winkels van Swakopmund is een plezierige manier om je dag door te brengen!

Optionele activiteiten: auad rijden, zandsurfen, skydiving, dolfijnencruise, scenic flights, vissen, winkelen, uit eten gaan, etc.

Dag 8: Spitzkoppe 
We laten de kust achter ons en rijden door het dorre landschap naar Spitzkoppe Berg. Deze enorme kalkstenen berg domineert het anderszins vlakke landschap en we zetten onze tenten op in de wilde vlaktes aan de voet van deze indrukwekkende berg. In de middag krijg je een begeleide wandeling aangeboden om de bijzondere rotsformaties en de rotsschilderingen van het San-volk te bewonderen. De avonturiers onder ons willen wellicht een poging wagen om de machtige Spitzkoppe Berg te beklimmen. Vergeet je camera niet want van bovenaf heb je een schitterend uitzicht over het landschap.

Dag 9: Himba Stam 
Na een korte ochtendwandeling trekken we verder noordwaarts in de richting van Kamanjab. Vandaag krijg je de kans om het leven binnen in een Himba-stam mee te maken. De Himba’s zijn een nomadisch herdersvolk en leven voornamelijk van veeteelt. Ze zijn makkelijk herkenbaar aan hun unieke manier van kleden. De Himba’s houden nog strikt vast aan hun oude tradities en gewoonten, maar verwelkomen ook andere mensen gastvrij in hun huis.

Activiteitenpakket: bezoek aan de Himba stam

Dag 10/11: Etosha National Park 
Etosha is een van de beste gebieden in Afrika om groot wild te spotten. De uitgestrekte en dunbeboste graslanden van dit Nationale Park bieden unieke mogelijkheden om allerlei soorten Afrikaanse dieren te zien die in andere parken in de dichte vegetatie verborgen zouden zitten. Sommige van deze bijzondere dieren zullen zelfs de weg oversteken vlak voor onze truck! We gaan op diverse game drives en brengen onze avonden door bij de ‘water holes’ waar je dorstige dieren op de gevoelige plaat kunt vastleggen.

Optionele activiteiten: nacht- of zonsopgang game drives in safari trucks

Dag 12: Windhoek 
Na nog een ochtendsafari vertrekken we richting Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Onderweg stoppen we bij een populaire markt waar je mooi houtsnijwerk kunt kopen als souvenir of cadeau voor thuis. Windhoek is niet alleen de hoofdstad, maar ook de culturele en sociaal-economische spil van Namibië. Na een korte tour door het stadscentrum komen we aan op onze laatste bestemming voor vandaag. Misschien is het een leuk idee om met de hele groep te genieten van een heerlijk maal bij Joe’s Beer House?

Optionele activiteiten: uit eten gaan

Vertrekdatum Aankomstdatum
16-08-2018 27-08-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
19-08-2018 30-08-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
23-08-2018 03-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
26-08-2018 06-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
30-08-2018 10-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
02-09-2018 13-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
06-09-2018 17-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
09-09-2018 20-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
13-09-2018 24-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
16-09-2018 27-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
20-09-2018 01-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
23-09-2018 04-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
27-09-2018 08-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
30-09-2018 11-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
04-10-2018 15-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
07-10-2018 18-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
11-10-2018 22-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
14-10-2018 25-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
18-10-2018 29-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
21-10-2018 01-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
25-10-2018 05-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
28-10-2018 08-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
01-11-2018 12-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
04-11-2018 15-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
08-11-2018 19-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
11-11-2018 22-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
15-11-2018 26-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
18-11-2018 29-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
22-11-2018 03-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
25-11-2018 06-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
29-11-2018 10-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
02-12-2018 13-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
06-12-2018 17-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
09-12-2018 20-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
13-12-2018 24-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
16-12-2018 27-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
20-12-2018 31-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
23-12-2018 03-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
27-12-2018 07-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
30-12-2018 10-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-01-2019 17-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
08-01-2019 20-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-01-2019 24-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
15-01-2019 27-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-01-2019 31-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
22-01-2019 03-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
29-01-2019 10-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-02-2019 14-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-02-2019 17-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-02-2019 21-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-02-2019 24-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-02-2019 28-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-02-2019 03-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-02-2019 10-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-03-2019 14-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-03-2019 17-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-03-2019 21-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-03-2019 24-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-03-2019 28-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-03-2019 31-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-03-2019 07-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
30-03-2019 11-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-04-2019 14-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
06-04-2019 18-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-04-2019 21-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
13-04-2019 25-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-04-2019 28-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-04-2019 05-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
27-04-2019 09-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
30-04-2019 12-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
04-05-2019 16-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
07-05-2019 19-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
11-05-2019 23-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
14-05-2019 26-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
21-05-2019 02-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
25-05-2019 06-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
28-05-2019 09-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
01-06-2019 13-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
04-06-2019 16-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
08-06-2019 20-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
11-06-2019 23-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
18-06-2019 30-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
22-06-2019 04-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
25-06-2019 07-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
29-06-2019 11-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-07-2019 14-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
06-07-2019 18-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-07-2019 21-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-07-2019 28-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
20-07-2019 01-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-07-2019 04-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
27-07-2019 08-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
30-07-2019 11-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
03-08-2019 15-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
06-08-2019 18-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
13-08-2019 25-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
17-08-2019 29-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
20-08-2019 01-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
24-08-2019 05-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
27-08-2019 08-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
31-08-2019 12-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
03-09-2019 15-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
10-09-2019 22-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
14-09-2019 26-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
17-09-2019 29-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
21-09-2019 03-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
24-09-2019 06-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
28-09-2019 10-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
01-10-2019 13-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
08-10-2019 20-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-10-2019 24-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
15-10-2019 27-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-10-2019 31-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
22-10-2019 03-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-10-2019 07-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
29-10-2019 10-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-11-2019 17-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-11-2019 21-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-11-2019 24-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-11-2019 28-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-11-2019 01-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-11-2019 05-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-11-2019 08-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
03-12-2019 15-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
07-12-2019 19-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
10-12-2019 22-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
14-12-2019 26-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
17-12-2019 29-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
21-12-2019 02-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
24-12-2019 05-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
31-12-2019 12-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
Reissom per persoon: € 1,442.18
Activiteitenpakket: € 57.00
Eenpersoonstoeslag: € 162.00

Maximaal aantal personen: 20
Vertreklocatie: Kaapstad
Aankomstlocatie: Windhoek
Reisduur: 12 dagen
Reistype: Accommodatiereis
Routerichting: Noordelijke route
Highlights tijdens deze reis:
 • Dune 45
 • Etosha National Park
 • Kaapstad
 • Sossusvlei
Tijdens deze reis bezoek je deze landen:
 • Namibië
 • Zuid-Afrika
Deze tour wordt uitgevoerd door:
  Nomad Adventure Tours
Reizen door Namibië
Aantal dagen:
12
Vertrekdatum:
Aantal personen:
Reissom per persoon:
€ 1,442.18
Activiteitenpakket:
€ 57.00
Eenpersoonstoeslag:
€ 162.00

Totaalprijs: