Reizen door zuidelijk Afrika

Groepsreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique - Accommodatiereis

Even ontspannen tijdens de Afrika groepsreis

Groepsreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique

Dit is een reis je echt nooit zult vergeten! Maar wees gewaarschuwd, dit is geen reis voor bankzitters of reizigers die een luiervakantie willen. Het is een intensieve reis; vroeg opstaan, grote afstanden overbruggen, vele indrukken opdoen en veel interactie. Maar laat je niet ontmoedigen, deze reis die begint in Kaapstad en via Mozambique eindigt in Johannesburg is elke zweetdruppel meer dan waard!

Internationale groepsreis dwars door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique

In een internationaal gezelschap trek je door de woestijn van Namibië. Samen met maximaal 24 andere avonturiers zie je vanaf de zandduinen de zon opkomen boven de Namib Desert; een magisch gezicht. Na op safari geweest te zijn in het Etosha National Park, kom je aan in de Okavango Delta. Je verblijft op plaatsen midden in de bush waar niemand anders komt. Je trekt te voet en per boomstam (uitgehold) door het domein van talloze nijlpaarden en olifanten. Via Chobe National Park, de Victoria Falls kom je aan in Mozambique. Tropisch, paradijselijk Mozambique. Witte stranden, wuivende palmbomen, oude koloniale sferen, schitterend onderwaterleven; Mozambique is genieten! Op de weg terug naar Johanesburg pik je ook nog eens het allerberoemdste safaripark ter wereld mee; het Kruger National Park. Op de weg terug kun je genieten van de fabelachtige uitzichten die de Panorama Route je biedt. Dat heb je wel verdiend na een overlanding tour van ruim 5 weken door zuidelijk Afrika!

Hoogtepunten van deze groepsreis:

 • Je reist door de stoffige, droge en hete Namib-Naukluft National Park, de woestijn van Namibië; 
 • Hoogtepunten van de Namib Desert zijn de Sossusvlei, Deadvlei, Sesriem en Dune 45;
 • In het Etosha National Park ga je in een verhoogde en open voertuig op avontuurlijke safari;
 • In een uitgeholde boomstam vaar je diep de de Okavango Delta in. Gelukkig let de poler op de nijlpaarden onder je;
 • Sippend aan een wijntje vaar je tijdens zonsondergang over de Chobe River in Chobe National Park. Aan de oever zie je spelende olifantjes en olifantenmoeders die hun jong schoon spuiten;
 • Water, water en nog eens water! Miljoenen liters water razen elke minuut bij de Victoria Falls naar beneden! Je kunt hier bungee jumpen, raften, helicoptervluchten maken en nog veel meer;
 • De bezienswaardigheden van Mozambique zijn het Bazaruto Archipelago National Park, Vilanculos en Praio do Tofo. Duiken, snorkelen, zeilen, alles kan.
 • In het nummer 1 safaripark ter wereld, Kruger National Park, ga je op safari om de Big 5 te spotten;
 • Via de Panorama Route keer je terug naar Johannesburg en onderweg stop je bij Bourke's Luck Potholes, Blyde River Canyon en God's Window. 

Meer informatie over de accommodaties:

Je overnacht tijdens deze reis in eenvoudige, maar comfortabele en hygiënisch chalets en lodges. De accommodaties laten zich vergelijken met wat we in Nederland/Vlaanderen 2- á 3-sterrenaccommodaties zouden noemen. Tijdens de ene overnachting deel je toilet- en douchefaciliteiten, terwijl de andere accommodatie en-suite badkamers heeft. Op aanvraag kunnen we per dag een overzicht van de accommodaties sturen.

In de reissom is het volgende inbegrepen:

Accommodatie in eenvoudige chalets, lodges of hotels, maaltijden, vervoer ter plaatse in een overlanding truck, begeleiding van geregistreerde gidsen, entrees tot de nationale parken en excursies zoals beschreven in de reisbeschrijving.

De reissom is exclusief:

Vluchten, aankopen van persoonlijke aard, snacks en alcohol, optionele activiteiten, souveniers, fooien, etc.

Wat is het activiteitenpakket?

Het activiteitenpakket zijn een aantal “essentiële” activiteiten en excursies, volgens ons onmisbaar tijdens deze reis. Jij denkt daar wellicht anders over. Je kunt deze activiteiten direct al boeken, of je boekt ze ter plaatse tijdens je reis. Je vindt hier meer informatie over het activiteitenpakket. Het activiteitenpakket voor deze reis is als volgt:

 • Een wijnproeverij en diner
 • Wandeling door woestijn van Namibië onder begeleiding van een gids
 • Bezoek aan de Himba stam
 • Kampeerereis: excursie van 2 dagen in de Okavango Delta
 • Accommodatiereis: excursie van 3 dagen in de Okavango Delta
 • Bootcruise over de Chobe rivier in Chobe National Park
 • Een safari door de Okavango Delta
 • Entreeprijs tot Victoria Falls National Park
 • Een safari van een volledige dag met een 4x4 door het Kruger National Park
 • Een ochtendsafari te voet in het Kruger National Park
 • Bazaruto Archipelago National Park kampeerexcursie

Het reisprogramma van deze reis
Hieronder vind je het volledige reisprogramma van deze reis. Let op: een reisprogramma kan door de uitvoerende touroperator aangepast worden en het reisprogramma hieronder is enkel een vertaling. Het originele reisprogramma van deze reis is hier na te lezen

Dag 1: Zuid-Afrika – Cederberg-gebied
Na nog 1 laatste fotostop om de spectaculaire Tafelberg te fotograferen, laten we Kaapstad achter ons en trekken we het Cedergebergte in. Bij aankomst van onze overnachtingsplaats van vandaag krijgen we een wijnproeverij. We proeven 6 lekkere wijnen en gaan lekker eten. ’s Avonds krijg je in het kort te horen wat je de komende tijd kunt verwachten.

Activiteitenpakket: wijnproeverij en traditioneel diner

Dag 2: Namaqualand – Gariep (Oranje) Rivier 
Na een vroege start, vertrekken we in noordelijke richting naar Springbok, dat bekend staat om zijn diamant- en koperwinning en de overweldigende variatie aan lentebloemen. De camping waar je de nacht doorbrengt is gelegen op de oever van de rivier die de grens met Namibië aangeeft. Als de stroming niet te sterk is, kun je al zwemmend de grens met Namibië passeren! Als je verder het land in wilt reizen, moet je echter terugkomen om je paspoort te laten zien.

Dag 3: Namibia – Gariep (Oranje) Rivier – Fish River Canyon 
Vanmorgen krijg je de gelegenheid om te wandelen langs de schitterende rivier of om lekker te relaxen op de camping. Na de lunch steken we de grens naar Namibië over en bezoeken we de op 1 na langste canyon ter wereld: Fish River Canyon. Na een wandeling langs de rand van de canyon, genieten we van ons diner met het uitzicht op de canyon terwijl de zon ondergaat. Houd je camera gereed voor wat unieke fotomomentjes!

Optionele activiteiten: Halve-dag-kanoavontuur

Dag 4: Namib Naukluft National Park 
Bij aankomst in het Namib-Naukluft Park zetten we onze tenten op en kun je een een korte wandeling in de Sesriem Canyon ondernemen. Vanavond zul je de stilte van de woestijn ervaren, alleen af en toe doorbroken door de roep van de jakhals of de bijzondere ‘ blaffende gekko’ .

Dag 5: Sossusvlei Dunes – Namib Naukluft National Park 
Vandaag staan we erg vroeg op en beklimmen we voor zonsopgang Dune 45. Eenmaal boven aangekomen zie je de woestijn ontwaken in de rood-oranje stralen van de opkomende zon die de duinen doet schitteren als waren ze van goud. Je zult met ontzag kijken naar dit magisch mooie natuurverschijnsel! Later maken we een begeleide wandeling door de woestijn en krijg je meer te horen over het unieke ecosysteem dat de natuur hier in stand houdt.

Activiteitenpakket: wandeling door woestijn van Namibië onder begeleiding van een gids

Dag 6: Swakopmund 
Na een korte stop om foto’s te maken, passeren we de Steenbokskeerkring en reizen we verder naar Namibiës Atlantische kust en de Hoofdstad van het Avontuur: Swakopmund. Het is heel goed mogelijk dat je onderweg bij de Walvis Baai Lagune flamingo’s te zien krijgt. Na aankomst in Swakopmund geeft je gids uitleg over de verschillende activiteiten die er in Swakopmund te doen zijn. Vanavond krijg je de gelegenheid uit eten te gaan in een van de talrijke restaurantjes die Swakopmund rijk is en om de stad verder te verkennen.

Optionele Activiteiten: Uit eten gaan.

Dag 7: Swakopmund 
Je kunt de verdere dag zelf invullen met activiteiten naar keuze. Het meest populair is quad rijden in de duinen of skydiving. Op een heldere dag kun je al hangend aan je parachute de bestemming van de volgende dag zien! Ook rondwandelen en winkelen in de vele, gezellige winkels van Swakopmund is een plezierige manier om je dag door te brengen!

Optionele activiteiten: auad rijden, zandsurfen, skydiving, dolfijnencruise, scenic flights, vissen, winkelen, uit eten gaan, etc.

Dag 8: Spitzkoppe 
We laten de kust achter ons en rijden door het dorre landschap naar Spitzkoppe Berg. Deze enorme kalkstenen berg domineert het anderszins vlakke landschap en we zetten onze tenten op in de wilde vlaktes aan de voet van deze indrukwekkende berg. In de middag krijg je een begeleide wandeling aangeboden om de bijzondere rotsformaties en de rotsschilderingen van het San-volk te bewonderen. De avonturiers onder ons willen wellicht een poging wagen om de machtige Spitzkoppe Berg te beklimmen. Vergeet je camera niet want van bovenaf heb je een schitterend uitzicht over het landschap.

Dag 9: Himba Stam 
Na een korte ochtendwandeling trekken we verder noordwaarts in de richting van Kamanjab. Vandaag krijg je de kans om het leven binnen in een Himba-stam mee te maken. De Himba’s zijn een nomadisch herdersvolk en leven voornamelijk van veeteelt. Ze zijn makkelijk herkenbaar aan hun unieke manier van kleden. De Himba’s houden nog strikt vast aan hun oude tradities en gewoonten, maar verwelkomen ook andere mensen gastvrij in hun huis.

Activiteitenpakket: bezoek aan de Himba stam

Dag 10/11: Etosha National Park 
Etosha is een van de beste gebieden in Afrika om groot wild te spotten. De uitgestrekte en dunbeboste graslanden van dit Nationale Park bieden unieke mogelijkheden om allerlei soorten Afrikaanse dieren te zien die in andere parken in de dichte vegetatie verborgen zouden zitten. Sommige van deze bijzondere dieren zullen zelfs de weg oversteken vlak voor onze truck! We gaan op diverse game drives en brengen onze avonden door bij de ‘water holes’ waar je dorstige dieren op de gevoelige plaat kunt vastleggen.

Optionele activiteiten: nacht- of zonsopgang game drives in safari trucks

Dag 12: Windhoek 
Na nog een ochtendsafari vertrekken we richting Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Onderweg stoppen we bij een populaire markt waar je mooi houtsnijwerk kunt kopen als souvenir of cadeau voor thuis. Windhoek is niet alleen de hoofdstad, maar ook de culturele en sociaal-economische spil van Namibië. Na een korte tour door het stadscentrum komen we aan op onze laatste bestemming voor vandaag. Misschien is het een leuk idee om met de hele groep te genieten van een heerlijk maal bij Joe’s Beer House?

Optionele activiteiten: uit eten gaan.

Dag 13: Botswana – Ghanzi 
Je wekker gaat vroeg vandaag… Om de drukte aan de grensovergang met Botswana voor te zijn gaan we vroeg op pad. De bestemming voor vandaag is Ghanzi. Nadat we ons kamp hier opgezet hebben, ontmoeten we een lokale bosjesman van de San-stam die ons graag kennis laat maken met zijn stam en hun gewoonten. Tegen een kleine vergoeding kun je in een traditionele hut overnachten; een zeer leuke belevenis!

Dag 14: Gateway naar de Okavango Delta 
De mensen van de San-stam weten al duizenden jaren te overleven in dit barre landschap. Deze ochtend heb je de kans om met hen op tocht te gaan, zodat ook jij een echte survivor wordt. Je leert vuur te maken, je leert waar je water kunt vinden en je leert welke wortels je wel en niet kunt eten. Laten we hopen dat je deze kennis nooit nodig zult hebben... 's Middags reis je richting de Okavango RIvier waar morgen de excursie naar de Okavango Delta begint. Je reisleider zal je precies vertellen wat je de komende dagen kunt verwachten en wat je moet inpakken. 

Optionele activiteit: een survival excursie met de San-stam

Dag 15/16: Maun – Okavango Delta 
Deze twee dagen geniet je van het beste dat de natuur je te bieden heeft! We maken wandelingen om het wild van dichtbij te bekijken en we ontdekken de Delta met een mokoro boot; een uitgehouwde boomstam. De Okavango Delta is ‘s wereld grootste binnenlandse delta. De rivieren die naar de Okavango Delta leiden komen niet in uit in zee en irrigeren op deze manier 15,000 vierkante kilometer van de Kalahari woestijn. Dit is een spectaculaire en onvergetelijke ervaring, zeker omdat de wilde dieren hier nog niet aan mensen gewend zijn!

Kies je voor de accommodatiereis, dan word je per vliegtuigje in de Delta ingevlogen. Als je de kampeerreis maakt, dan ga je per mokoro de Okavango Delta in.

Activiteitenpakket: twee- of driedaagse excursie in de Okavango Delta.

Dag 17: Caprivi Region
We verlaten de Okavango Delta en reizen verder. Opnieuw ga je Namibië in. Vandaag leg je veel kilometers af, maar je reist voornamelijk door wildparken. De natuur is erg mooi en je hebt veel kans om onderweg wilde dieren te zien. 

Dag 18: Kasane – Chobe National Park 
We vervolgen onze reis naar Kasane, gelegen aan de Chobe rivier. Hier aangekomen ga je eerst in een 4x4 op safari door het Chobe National Park. Aan het einde van de middag, tijdens zonsondergang, ga je het water op van de Chobe rivier door met een cruise. We zullen ongetwijfeld weer veel wild zien!

Activiteitenpakket: safari door Chobe National Park en een bootcruise over de Chobe rivier in Chobe National Park

Dag 19: Zimbabwe – Victoria Falls 
Bij aankomst in het stadje Victoria Falls hebben we de tijd om wat activiteiten voor morgen te boeken. Natuurlijk breng je deze dag ook een bezoek aan de wereldberoemde Victoria watervallen; het water valt met miljoenen kubieke liters per seconde tegelijk 100 meter naar beneden!

Activiteitenpakket: entreeprijs tot Victoria Falls National Park
Optionele activiteiten: een ochtend game drive in het Chobe National Park of een zonsondergang bootcruise over de Zambezi rivier.

Dag 20: Victoria Falls 
Vandaag is er tijd om gezamenlijk de activiteiten doen je die gisteren geboekt hebt. Je kunt hier heel veel spannende en relaxende activiteiten doen, zoals bungee jumpen, een wandeling met leeuwen maken, een safari op een olifant, of een heerlijke pedicure of manicure krijgen!

Optionele activiteiten: raften, bungy jumpen, olifanten excursie, een leeuwenwandeling, paardrijden, uit eten gaan, etc.

Dag 21: Victoria Falls naar Francistown
De komende twee dagen reis je naar Johannesburg toe. De rit van vandaag brengt je naar Francistown, halverwege.

Dag 22: Francistown naar Johannesburg
Vandaag reis je van Palapye naar Johannesburg. Het belooft een prachtige rit te worden! Bij aankomst overnacht je in het Belvedere Estate hotel, een heerlijk hotel om eventjes bij te komen van het kamperen in de Okavango Delta. 

Dag 23: Johannesburg naar het Krugerpark
Je laat Johannesburg achter je en door de kolenvelden van Mpumalanga en de oude handelsroutes van het Lowveld reis je richting het Kruger National Park. Tegen het einde van de middag kom je aan bij dit beroemde safaripark. Als je wilt kun je een optionele zonsondergangsafari maken in het park. Je reisleider kan je helpen deze safari te boeken. 

Optionele activiteit: safari tijdens zonsondergang in het Krugerpark

Dag 24: Kruger National Park 
De komende dagen worden onvergetelijke dagen wildspotten die bol staan van safari's. In het Kruger N.P. komen zowel de Big Five als een ongelofelijke hoeveelheid andere mooie Afrikaanse dieren voor. Onze truck heeft als voordeel dat de zitplaatsen verhoogd zijn zodat het fotograferen van de dieren niet wordt bemoeilijkt door hoge vegetatie. Deze dagen gaan we op verschillende game drives zodat je zoveel mogelijk dieren kunt zien.

De tweede dag in het Krugerpark bestaat uit een volledige dag safari vanuit de truck. Tijdens de laatste dag in het Krugerpark heb je, als je het activiteitenpakket aangeschaft hebt, de kans om in een 4x4 nogmaals een volledige dag op safari te gaan in het Krugerpark.

Activiteitenpakket: een safari van een volledige dag in het Kruger National Park in een 4x4
Optionele activiteiten: een nacht- en ochtendsafari met een SANP-Ranger.

Dag 25: Krugerpark en Panorama Route
Na een vroege start maken we een wandeling met onze lokale gids in de omgeving van onze camping. Er gaat niets boven wandelen door de natuur omgeven door wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Na de Nature Walk rijden we over de Panorama Route. Onderweg stoppen we meerdere keren om de natuur en het uitzicht te bewonderen, onder andere bij Blyde Rivier Canyon, God’s Window en Bourke’s Luck Potholes. 

Optionele activiteiten: een ochtend bush walk

Dag 26:  Krugerpark naar Swaziland
Vandaag reizen we door de  Mpumalanga-provincie naar Swaziland. Eerst maak je 's ochtends nog een safari door het Krugerpark. Nadat we bij de grensovergang met Swaziland een stempel in ons paspoort ontvangen hebben, slaan we het kamp op in Swaziland. 

Dag 27: Swaziland
Als je wilt kun je vanochtend een optionele game drive maken in het Hlane Royal National Park; een enorm nature reserve dat leeuwen, neushoorns en olifanten herbergt. Ook word je vandaag uitgenodigd door een "chief" die je met passie alles vertelt over de Swazi-cultuur.

Dag 28: Swaziland naar Maputo
Met de stranden van de Indische Oceaan in het zicht trek je vandaag Mozambique binnen. De eerste stop is Maputo. De hoofdstad biedt een mooie mix van culturen. Na een heerlijke lunch in een populair restaurant verken je de de stad tijdens een wandeling met een gids. Maputo kent een aparte architectuur ("you love it, or you hate it") en een bezoek aan Maputo is niet compleet zonder een bezoek aan de markt. Vanavond ga je lekker uit eten in de stad. 

Dag 29: Inhambane – Barra Beach
Op naar Inhambane! De reis brengt ons door kokosnootplantages, cashew- en suikerrietplantages naar de oude Portugese nederzetting Inhambane. Ook Inhambane heeft een overvloed aan prachtige, tropische stranden die wachten om ontdekt te worden! Er zijn vele activiteiten die je hier kunt ondernemen.

Dag 30: Inhambane
De stranden van Barra zijn veilig om te gaan zwemmen, maar je kunt ook heerlijk gaan snorkelen of duiken. Geniet!

Optionele activiteiten: scuba duiken, paardrijden, quad biken, snorkellen, vissen, bootcruise.

Dag 31: Inhambane
Het is een kort ritje naar Tofo. Tofo is ook een van Mozambique's mooiste strandbestemmingen. Je kunt er veilig zwemmen, er is een leuke markt en er zijn talloze strandbarretjes. 

Dag 32: Vilanculos
Later in de middag ga je richting Vilanculos om vandaaruit naar het Bazaruto Archipelago National Park te gaan. Het  Bazaruto archipel is Mozambique’s meest toeristische bestemming en als je er eenmaal aangekomen bent begrijp je direct waarom. Het archipel is beschermd gebied en het onderwaterleven is werkelijk fenomenaal mooi. Snorkellen is de beste manier om dit spectaculaire koraal te ontdekken. Als je wilt, kunnen we onderweg nog even stoppen op een locale markt om wat soeveniers voor thuis te kopen.

Dag 33: Bazaruto Archipelago National Park excursie 
Onderdeel van het activiteitenpakket: we gaan aan boord van een traditionele zeilboot, de Dhow genaamd. De kapiteit neemt ons mee naar tropische eilanden voor de kust van Mozambique waar we twee dagen de tijd hebben om de relaxen, zwemmen en te werken aan een mooi bruin kleurtje op de huid! Bazaruto is Afrika’s grootste marinepark en ‘s avonds slapen we, als het kampvuur onder de heldere sterrenhemel gedoofd is, in onze accommodatie op het strand – avontuurlijk!

Activiteitenpakket: Bazaruto Archipelago National Park kampeerexcursie

Dag 34: Xai Xai district
Heerlijk uitgerust kom je aan het einde van de middag aan in het Xai Xai district. Geniet van een strandwandeling bij zonsondergang. 

Dag 35: Malelane Region
Sta vroeg op vandaag en geniet nog van de stranden in Mozambique, want deze ochtend is het tijd om Mozambique gedag te zeggen. Je reist terug richting Zuid-Afrika en verblijft bij Malelane. 

Dag 36: Johannesburg 
De tour is ten einde gekomen als we Johannesburg binnen rijden. Johannesburg kent enkele prima restaurants; een goede gelegenheid om afscheid te nemen van elkaar en nieuwe plannen te maken!

Optionele activiteit: uit eten gaan

Vertrekdatum Aankomstdatum
16-08-2018 20-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
16-08-2018 20-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
26-08-2018 30-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
26-08-2018 30-09-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
06-09-2018 11-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
06-09-2018 11-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
16-09-2018 21-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
16-09-2018 21-10-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
27-09-2018 01-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
27-09-2018 01-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
07-10-2018 11-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
07-10-2018 11-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
18-10-2018 22-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
18-10-2018 22-11-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
28-10-2018 02-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
28-10-2018 02-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
08-11-2018 13-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
08-11-2018 13-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
18-11-2018 23-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
18-11-2018 23-12-2018 Informeer naar de beschikbaarheid
29-11-2018 03-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
29-11-2018 03-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-12-2018 13-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-12-2018 13-01-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-01-2019 23-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-02-2019 09-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-02-2019 23-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-03-2019 06-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-03-2019 20-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
30-03-2019 04-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
13-04-2019 18-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
27-04-2019 01-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
11-05-2019 15-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
25-05-2019 29-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
08-06-2019 13-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
22-06-2019 27-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
06-07-2019 10-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
20-07-2019 24-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
03-08-2019 07-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
17-08-2019 21-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
31-08-2019 05-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
14-09-2019 19-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
28-09-2019 02-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-10-2019 16-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-10-2019 30-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-11-2019 14-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-11-2019 28-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
07-12-2019 11-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
Reissom per persoon: € 3,706.61
Activiteitenpakket: € 1,380.00

Maximaal aantal personen: 20
Vertreklocatie: Kaapstad
Aankomstlocatie: Johannesburg
Reisduur: 36 dagen
Reistype: Accommodatiereis
Routerichting: Rondreis
Highlights tijdens deze reis:
 • Bazaruto Island
 • Chobe National Park
 • Dune 45
 • Etosha National Park
 • Johannesburg
 • Kaapstad
 • Krugerpark
 • Okavango Delta
 • Panorama Route
 • Praia do Tofo
 • Sossusvlei
 • Victoria Falls
 • Vilanculos
Tijdens deze reis bezoek je deze landen:
 • Botswana
 • Mozambique
 • Swaziland
 • Zimbabwe
 • Zuid-Afrika
Deze tour wordt uitgevoerd door:
  Nomad Adventure Tours
Reizen door zuidelijk Afrika
Aantal dagen:
36
Vertrekdatum:
Aantal personen:
Reissom per persoon:
€ 3,706.61
Activiteitenpakket:
€ 1,380.00

Totaalprijs: