Reizen door zuidelijk Afrika

Rondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe - Kampeerreis

Poseren bij de Steenbokskeerkring

Rondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

In 6 weken tijd (42 dagen) reis je langs alle hoogtepunten van het zuid-Afrikaanse continent. Je reis begint in Kaapstad, waarna je via de Cederbergen naar de Fish River Canyon reist en leert te overleven in de onherbergzame Namib Desert. Je trekt diep de woestijn van Namibië in en komt op plekken waar het al jarenlang niet geregend heeft; Deadvlei. Je aanschouwt de zon die boven de zandduinen opkomt, een magisch schouwspel. Je vervolgt je reis naar het Etosha National Park om de Big 5 van dichtbij en in hun natuurlijke leefomgeving te zien. Daarna trek je in een traditionele uitgehouwen boomstam (mokoro) 's werelds grootste binnenlandse delta in, de Okavango Delta. De volgende stop zijn de Victoria Watervallen, een van de 7 wereldwonderen. Miljoenen kubieke liters water donderen met wild geraas hier naar beneden. Het volgende hoogtepunt is het wereldberoemde Kruger National Park, need we say more? Je maakt kennis met de vriendelijke mensen in Lesotho en Swaziland die je graag vertellen over hun kleurrrijke cultuur. Via de Tuinroute, een schitterende route langs de kust van Zuid-Afrika, kom je via de wijnstreek van Stellenbosch weer in Kaapstad aan. Doordat je onderweg kampeert, kun je op deze manier goedkoop rondreizen door Afrika.

Hoogtepunten van deze rondreis door zuidelijk Afrika:

 • Kaapstad! Bezoek de Mother City met bezienswaardigheden zoals het de Tafelberg en Robben Island;
 • De Fish River Canyon, de op een na grootste canyon ter wereld;
 • De Namib Desert, de oudste woestijn ter wereld, met hoogtepunten als Dune 45, Sossusvlei en Sesriem;
 • De Okavango Delta in Botswana
 • Ga op safari en spot de Big 5 in Etosha National Park;
 • Bezoek Victoria Falls met (natuurlijk) de watervallen, maar ook optionele activiteiten zoals raften, microflights, bungee jumps, etc.
 • Ga op safari in ‘s werelds beroemste safaripark: Kruger National Park
 • Lesotho en Swaziland, 2 landen in zuidelijk Afrika waar Afrika nog echt Afrika is;
 • De prachtige Tuinroute die je weer terug naar Kaapstad leidt.

Waar en hoe je overnacht tijdens deze kampeerreis:

Je overnacht in een tweepersoonstent die je opzet op toegewezen kampeerplaatsen. Op deze kampeerplaatsen zijn (gedeelde) toilet- en douchefaciliteiten aanwezig. De koepeltenten zijn voorzien van een ingebouwd muskietennet. Je hebt de tenten binnen 10 minuten opgebouwd, afgebroken en weer in de truck opgeslagen. Je slaapt op matrasjes die ongeveer 5 centimeter dik zijn. Je moet zelf voor je slaapzak zorgen. 

Liever niet kamperen?

Ben je geen fan van kamperen? Je kunt je kampeerreis af en toe "upgraden", lees daar hier meer over. Daarnaast is deze reis ook als accommodatiereis beschikbaar.

In de reissom is het volgende inbegrepen:

Accommodatie in comfortabele tweepersoonstenten (koepeltenten), maaltijden, vervoer ter plaatse in een overlanding truck, begeleiding van geregistreerde gidsen, entrees tot de nationale parken en excursies zoals beschreven in de reisbeschrijving.

De reissom is exclusief:

Vluchten, aankopen van persoonlijke aard, snacks en alcohol, optionele activiteiten, souveniers, fooien, etc.

Wat is het activiteitenpakket?

Het activiteitenpakket zijn een aantal “essentiële” activiteiten en excursies, volgens ons onmisbaar tijdens deze reis. Jij denkt daar wellicht anders over. Je kunt deze activiteiten direct al boeken, of je boekt ze ter plaatse tijdens je reis. Je vindt hier meer informatie over het activiteitenpakket. Het activiteitenpakket voor deze reis is als volgt:

 • Een wijnproeverij en diner
 • Wandeling door woestijn van Namibië onder begeleiding van een gids
 • Bezoek aan de Himba stam
 • Kampeerereis: excursie van 2 dagen in de Okavango Delta
 • Accommodatiereis: excursie van 3 dagen in de Okavango Delta
 • Bootcruise over de Chobe rivier in Chobe National Park
 • Safari game drive door Chobe National Park
 • Entreeprijs tot Victoria Falls National Park
 • Een avondsafari in het Krugerpark
 • Een ochtendsafari te voet in het Krugerpark
 • Een safari van een volledige dag met een 4x4 door het Kruger National Park
 • Een bootcruise in St. Lucia
 • Een culturele Zulu-avond
 • Een safari game drive in Hluhluwe/Imfolozi National Park
 • Een historische Graaff Reinet-rondleiding
 • Een tour door de Cango Caves
 • Een wijn- en kaasproeverij

Het reisprogramma van deze reis
Hieronder vind je het volledige reisprogramma van deze reis. Let op: een reisprogramma kan door de uitvoerende touroperator aangepast worden en het reisprogramma hieronder is enkel een vertaling. Het originele reisprogramma van deze reis is hier na te lezen

Dag 1: Zuid-Afrika - Cederberg-gebied
Na nog 1 laatste fotostop om de spectaculaire Tafelberg te fotograferen, laten we Kaapstad achter ons en trekken we het Cedergebergte in. Als we ons kampement opgeslagen hebben krijgen we een heerlijke maaltijd voorgeschoteld, vergezelt met 6 heerlijke wijnen om te proeven. 's Avonds is er een briefing van de gids over wat je de komende dagen kunt verwachten.

Activiteitenpakket: wijnproeverij en dineren

Dag 2: Namaqualand - Gariep (Oranje) Rivier
Na een vroege start, vertrekken we in noordelijke richting naar Springbok, dat bekend staat om zijn diamant- en koperwinning en de overweldigende variatie aan lentebloemen. De camping waar je de nacht doorbrengt is gelegen op de oever van de rivier die de grens met Namibië aangeeft. Als de stroming niet te sterk is, kun je al zwemmend de grens met Namibië passeren! Als je verder het land in wilt reizen, moet je echter terugkomen om je paspoort te laten zien.

Dag 3: Namibië - Gariep (Oranje) Rivier - Fish River Canyon
Vanmorgen krijg je de gelegenheid om te wandelen langs de schitterende rivier of om lekker te relaxen op de camping. Na de lunch steken we de grens naar Namibië over en bezoeken we de op 1 na langste canyon ter wereld: Fish River Canyon. Na een wandeling langs de rand van de canyon, genieten we van ons diner met het uitzicht op de canyon terwijl de zon ondergaat. Houd je camera gereed voor wat unieke fotomomentjes!

Optionele activiteiten: halve-dag-kanoavontuur

Dag 4: Namib Naukluft National Park
Bij aankomst in het Namib-Naukluft Park zetten we onze tenten op en kun je een een korte wandeling in de Sesriem Canyon ondernemen. Vanavond zul je de stilte van de woestijn ervaren, alleen af en toe doorbroken door de roep van de jakhals of de bijzondere blaffende gekko .

Dag 5: Sossusvlei Dunes - Namib Naukluft National Park
Vandaag staan we erg vroeg op en beklimmen we voor zonsopgang Dune 45. Eenmaal boven aangekomen zie je de woestijn ontwaken in de rood-oranje stralen van de opkomende zon die de duinen doet schitteren als waren ze van goud. Je zult met ontzag kijken naar dit magisch mooie natuurverschijnsel! Later maken we een begeleide wandeling door de woestijn en krijg je meer te horen over het unieke ecosysteem dat de natuur hier in stand houdt.

Activiteitenpakket: wandeling door het Namib Naukluft National Park onder begeleiding van een gids
Optionele activiteit: een bezoek aan Deadvlei

Dag 6: Swakopmund
Na een korte stop om foto's te maken, passeren we de Steenbokskeerkring en reizen we verder naar Namibië's Atlantische kust en de Hoofdstad van het Avontuur: Swakopmund. Het is heel goed mogelijk dat je onderweg bij de Walvis Baai Lagune flamingo's te zien krijgt. Na aankomst in Swakopmund geeft je gids uitleg over de verschillende activiteiten die er in Swakopmund te doen zijn. Vanavond krijg je de gelegenheid uit eten te gaan in een van de talrijke restaurantjes die Swakopmund rijk is en om de stad verder te verkennen.

Optionele activiteit: uit eten gaan.

Dag 7: Swakopmund
Je kunt de verdere dag zelf invullen met activiteiten naar keuze. Het meest populair is quad rijden in de duinen of skydiving. Op een heldere dag kun je al hangend aan je parachute de bestemming van de volgende dag zien! Ook rondwandelen en winkelen in de vele, gezellige winkels van Swakopmund is een plezierige manier om je dag door te brengen!

Optionele activiteiten: Quad rijden, Zandsurfen, Skydiving, Dolfijnencruise, Scenic Flights, Vissen, Winkelen, Uit eten gaan, etc.

Dag 8: Spitzkoppe
We laten de kust achter ons en rijden door het dorre landschap naar Spitzkoppe Berg. Deze enorme kalkstenen berg domineert het anderszins vlakke landschap en we zetten onze tenten op in de wilde vlaktes aan de voet van deze indrukwekkende berg. In de middag krijg je een begeleide wandeling aangeboden om de bijzondere rotsformaties en de rotsschilderingen van het San-volk te bewonderen. De avonturiers onder ons willen wellicht een poging wagen om de machtige Spitzkoppe Berg te beklimmen. Vergeet je camera niet want van bovenaf heb je een schitterend uitzicht over het landschap.

Dag 9: Himba stam
Na een korte ochtendwandeling trekken we verder noordwaarts in de richting van Kamanjab. Vandaag krijg je de kans om het leven binnen in een Himba-stam mee te maken. De Himba's zijn een nomadisch herdersvolk en leven voornamelijk van veeteelt. Ze zijn makkelijk herkenbaar aan hun unieke manier van kleden. De Himba's houden nog strikt vast aan hun oude tradities en gewoonten, maar verwelkomen ook andere mensen gastvrij in hun huis.

Activiteitenpakket: bezoek aan de Himba stam

Dag 10/11: Etosha National Park
Etosha is een van de beste gebieden in Afrika om groot wild te spotten. De uitgestrekte en dunbeboste graslanden van dit Nationale Park bieden unieke mogelijkheden om allerlei soorten Afrikaanse dieren te zien die in andere parken in de dichte vegetatie verborgen zouden zitten. Sommige van deze bijzondere dieren zullen zelfs de weg oversteken vlak voor onze truck! We gaan op diverse game drives en brengen onze avonden door bij de water holes waar je dorstige dieren op de gevoelige plaat kunt vastleggen. Op de 11e dag hebben we een volle dag safari!

Activiteitenpakket: een safari ('s middags) in de Peri Peri Reizen overlanding truck
Optionele activiteiten: nacht- of zonsopgang game drives in safaritrucks

Dag 12: Windhoek
Na nog een ochtendsafari vertrekken we richting Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Onderweg stoppen we bij een populaire markt waar je mooi houtsnijwerk kunt kopen als souvenir of cadeau voor thuis. Windhoek is niet alleen de hoofdstad, maar ook de culturele en sociaal-economische spil van Namibië«. Na een korte tour door het stadscentrum komen we aan op onze laatste bestemming voor vandaag. Misschien is het een leuk idee om met de hele groep te genieten van een heerlijk maal bij Joe's Beer House?

Optionele activiteit: uit eten gaan.

Dag 13: Botswana - Ghanzi
Je wekker gaat vroeg vandaag. Om de drukte aan de grensovergang met Botswana voor te zijn gaan we vroeg op pad. De bestemming voor vandaag is Ghanzi. Nadat we ons kamp hier opgezet hebben, ontmoeten we een lokale bosjesman van de San-stam die ons graag kennis laat maken met zijn stam en hun gewoonten. Tegen een kleine vergoeding kun je in een traditionele hut overnachten; een zeer leuke belevenis!

Optionele activiteit: op stap gaan met een bushmen en leren hoe te overleven

Dag 14: Maun
De Peri Peri Reizen-truck brengt ons vandaag van Ghanzi naar Maun. Maun is de toegangspoort tot de Okavango Delta. De middag besteden we aan het voorbereiden voor onze tocht door de Okavango Delta. In de middag is er gelegenheid om een krokodillenboerderij te bezoeken of om in een klein vliegtuigje een vlucht over de Okavango Delta te maken.

Optionele activiteiten: bezoek aan een krokodillenboerderij, vlucht over de Okavango Delta

Dag 15/16: Maun - Okavango Delta
Deze twee dagen geniet je van het beste dat de natuur je te bieden heeft! We maken wandelingen om het wild van dichtbij te bekijken en we ontdekken de Delta met een mokoro boot; een uitgehouwde boomstam. De Okavango Delta is 's wereld grootste binnenlandse delta. De rivieren die naar de Okavango Delta leiden komen niet in uit in zee en irrigeren op deze manier 15,000 vierkante kilometer van de Kalahari woestijn. Dit is een spectaculaire en onvergetelijke ervaring, zeker omdat de wilde dieren hier nog niet aan mensen gewend zijn! 

Kies je voor de accommodatiereis, dan word je per vliegtuigje in de Delta ingevlogen. Als je de kampeerreis maakt, dan ga je per mokoro de Okavango Delta in.

Activiteitenpakket: twee- of driedaagse excursie in de Okavango Delta

Dag 17: Nata
Je reis voert je naar het noordelijke gedeelte van de Makgadigadi Pans. Langs de weg naar Nata staan veel iconische Baobab-bomen. We stoppen kort bij de Pans en als je wilt kun je vanmiddag een optionele excursie naar de Makgadigadi Pans doen.

Dag 18: Botswana - Chobe National Park
We vervolgen onze reis naar Kasane, gelegen aan de Chobe rivier. De middag brengen we op het water van de Chobe rivier door met een cruise boot. We zullen ongetwijfeld weer veel wild zien!

Activiteitenpakket: bootcruise over de Chobe river in Chobe National Park

Dag 19: Zimbabwe - Victoria Falls
Bij aankomst in het stadje Victoria Falls hebben we de tijd om wat activiteiten voor morgen te boeken. Natuurlijk breng je deze dag ook een bezoek aan de wereldberoemde Victoria watervallen; het water valt met miljoenen kubieke liters per seconde tegelijk 100 meter naar beneden!

Optionele activiteiten: een ochtend game drive in het Chobe National Park of een zonsondergang bootcruise over de Zambezi rivier.

Dag 20: Victoria Falls
Vandaag is er tijd om gezamenlijk de activiteiten doen je die gisteren geboekt hebt. Je kunt hier heel veel spannende en relaxende activiteiten doen, zoals bungee jumpen, een wandeling met leeuwen maken, een safari op een olifant, of een heerlijke pedicure of manicure krijgen!

Dag 21: Victoria Falls naar Francistown
De komende twee dagen reis je naar Johannesburg toe. De rit van vandaag brengt je naar Francistown, halverwege.

Dag 22: Francistown naar Johannesburg
Vandaag reis je van Palapye naar Johannesburg. Het belooft een prachtige rit te worden! Bij aankomst overnacht je in het Belvedere Estate hotel, een heerlijk hotel om eventjes bij te komen van het kamperen in de Okavango Delta. 

Dag 23: Greater Kruger Park
Vandaag reizen we van Johannesburg via de Northern Province of Mpumalanga naar het adembenemende Kruger National Park. 's Middags gaan we het Kwa Madwale Game Reserve in, net ten zuiden van het Kruger Park. Nadat we ons tentenkamp opgezet hebben, genieten we 's avonds van een 3-uur lange safari game drive gevolgd door een lokale maaltijd en een traditionele dansuitvoering. Dus: hou je ogen open voor glinsterende ogen in de struiken en hou je camera in de aanslag!

Activiteitenpakket: een avondsafari

Dag 24: Kruger National Park
Hoe kun je je dag beter beginnen dan met een wandelsafari? De temperatuur is nog koel, alles is stil en de kans om oog in oog te staan met wild is zeer groot. Dit belooft een intense ervaring te worden! Later in de ochtend gaan we Kruger National Park in waar we ons tentenkamp opzetten en een game drive doen met onze truck. De truck is verhoogd, waardoor je een nog beter uitzicht hebt op het Kruger park. Hou je ogen goed open voor big cats.

Dag 25: Kruger National Park
Vandaag hebben we een volledige dag safari op de agenda staan. In onze eigen 4×4 truck zul je fantastische plaatjes schieten van olifanten, leeuwen, neushoorns en buffels (de “Big 5″) die het thuisfront erg jaloers zullen maken!

Activiteitenpakket: een safari van een volledige dag door het Krugerpark

Dag 26/27: Swaziland – Mlilwane Wildlife Sanctuary
Mlilwane Wildlife Sanctuary is het oudste van Swaziland en beslaat meer dan 4.560 hectare grond. Er zijn geen grote roofdieren in dit gebied dus je kunt niet-begeleide wandelingen maken. Dit is de beste manier om de flora en fauna te bestuderen en desgewenst gaat je gids mee tijdens de wandeling voor tekst en uitleg. Na het avondeten zullen de Swazi hun traditionele dans aan ons laten zien en wie weet word je wel uitgenodigd mee te doen…!

Optionele activiteiten: Mountainbiken, Wandelen, Paardrijden.

Dag 28: Isimangaliso (Greater St Lucia) Wetland Park
Direct nadat we zijn gearriveerd in iSimangaliso Wetland Park, gaan we aan boord van een motorboot voor een cruise over de lagune bij zonsondergang om vogels en nijlpaarden te spotten! Deze UNESCO-erfgoed-omgeving is zeer gevarieerd en heeft: stranden, meren, koraalriffen, moerassen, bossen en grasland. Tezamen zorgt dit voor een omgeving waar een ongelooflijke hoeveelheid dieren leven in een unieke symbiose.

Optionele activiteiten: Bezoek aan Traditioneel Zulu Dorp.

Dag 29: Ukhahlamba Drakensberg Park
De Drakensbergen zijn Zuid-Afrika’s hoogste en mooiste gebergte. We verkennen de bergpaden en nemen de adembenemende landschappen in ons op in het Ukhahlamba Drakensburg (Royal Natal) National Park. Op de tweede dag bekijken we rotsschilderingen van het San-volk.

Optionele activiteiten: paardrijden, wandelen, abseilen, mountainbiken, wandeling naar Tugela Falls, Zulu school project.

Dag 30: Lesotho – Malealea
Vandaag verlaten we Zuid-Afrika en steken we de grens over naar het Koninkrijk van Lesotho. Lesotho is een van de hoogstgelegen landen in de wereld: het gehele land ligt meer dan 1000m boven zeeniveau. De volgende dag staan we vroeg op en degenen die de omgeving op de rug van een pony beter willen bekijken, trekken met lokale gidsen de afgelegen heuvels van Lesotho in. Na afloop wordt er een bezoek gebracht een een lokaal dorp en een school.

Activiteitenpakket: een bezoek aan een dorpje in Lesotho
Optionele activiteiten: ponytocht, wandelen.

Dag 31: Hluhluwe – Imfolozi Game Reserve en Durban
Het ochtendprogramma van vandaag bestaat uit een safari game drive in het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve. Dit park is het enige staatspark in de Kwazulu-Natal provincie waar de gehele Big 5 voorkomt. Je vindt hier de grootste populatie witte neushoorns ter wereld.

In de middag komen we aan in Durban. Durban is de grootste havenstad van Zuid-Afrika een een goede plaats om heerlijk te surfen in de branding. Er wonen veel mensen in Durban die een Indiaase achtergrond hebben, waardoor er in Durban erg goed Indiaans te eten is.

Activiteitenpakket: een safari game drive in Hluhluwe/Imfolozi National Park
Optionele activiteiten: uit eten gaan.

Dag 32: UKhahlamba Drakensberg Park
We laten de stranden van Durban achter ons en trekken wederom de Drakensbergen in, richting Royal Natal National Park. Royal Natal National Park is deel van het Drakensberg Escarpment; Zuid-Afrikaa’s hoogste bergketen met pieken over 3000 meter. Je kunt te voet deze schitterende bergen binnentrekken, als je wilt kun je dat op eigen houtje doen of onder begeleiding van een gids. Trek je wandelschoenen aan dus!

Dag 33: Lesotho – Malealea
Aan jou de keuze vandaag: vroeg opstaan en in de verlaten heuvels van Lesotho een ponytrek maken; of op eigen initiatief Lesotho verkennen. ‘s Middags, als de ponytrek terugkomt, wordt er een bezoek gebracht aan een lokaal schooltje en dorpje.

Activiteitenpakket: een bezoek aan een dorpje in Lesotho
Optionele activiteiten: een ponytrek (6 uur)

Dag 34: Graaff Reinet
We laten het “Kingdom in the Skies” weer achter als als we terug Zuid-Afrika in reizen. Je verblijft vannacht in het historische dorpje Graaff-Reinet, het op 3 na oudste dorpje van Zuid-Afrika. Je steekt de machtige Orange (Gariep) rivier over vandaag en 's avonds heb je de keuze voor een optionele excursie naar de Valley of Desolation; een trip die je unieke uitzichten over de schitterende vallei biedt.  

Optionele activiteiten: boothuur, quad biken, abseilen

Dag 35/36: Addo Elephant National Park
Dit unieke park huist de grootste concentratie Afrikaanse olifanten op aarde. Daarnaast kun je hier de “Big 7″ zien! Voor de nieuwsgierigen: dat zijn de olifant, neushoorn, leeuw, buffel, luipaard en de walvis en de grote witte haai. Addo is een land- en marinepark en een bezoek meer dan waard!

Optionele activiteiten: paardrijden een nachtelijke game safari drive met een Ranger

Dag 37/38: Tsitsikamma National Park
Een van Zuid-Afrika’s best bewaarde geheimen is Tsitsikamma National Park. Het is een bestemming waar veel mensen naar terugkeren, mede dankzij de uitzonderlijk goede wandelroutes en de mooie kustomgeving. De eerste paar uur wandelen over de befaamde Otter Trail Hike zijn inbegrepen in deze tour. Voor de adrenalinejunkies onder ons, het nabije Bloukraans Bridge biedt een van de hoogste bungee jumps ter wereld (212 m)!

Optionele activiteiten: Bungee jumping, Boomtopsafari, Wandelen.

Dag 39: Heart of the Garden Route 
De Tuinroute biedt een weelde aan schitterende stranden, boswandelingen en tal van optionele activiteiten. De ochtend is gereserveerd om de Nature's Valley te ontdekken: een prachtig dorpje waar je heerlijk kunt wandelen door de bossen of over het strand. 's Middags ben je op het strand van Keurbooms Lagoon. Vandaag kun je ook een aantal optionele activiteiten boeken. Je reisleider helpt je graag om je dag in te plannen. 

Dag 40: Oudtshoorn
Vandaag reizen we verder naar de magnifieke Outeniqua Mountains bij Oudtshoorn waar we de wereldberoemde Cango Caves bezoeken. Een lokale gids zal je alles vertellen over het grottenstelsel, dat een lengte van meer dan 4 km. heeft.

Activiteitenpakket: een tour door de Cango Caves

Day 41: Stellenbosch Wijnroute
Wat in de USA Route 66 is, is in Zuid-Afrika Route 62. Deze weg leidt via landinwaarts via prachtige hooggelegen wegen naar Oudtshoorn. In een aparte pub (Ronnie’s Sex Shop – het is echt een bar) maken we een tussenstop om onze dorst even te lessen.Daarna gaan we naar Stellenbosch, het centrum van wijnproducerend Zuid-Afrika. Dit is de plek waar de eerste Europeanen zich vestigden.

Activiteitenpakket: een wijnproeverij en weverijtour bij Kraal
Optionele activiteit: het bezoeken van een struisvogelboerderij en uit eten gaan.

Dag 42: Kaapstad
Na een ontspannen ontbijt en een stop bij de Spier Wine Estate komt Kaapstad weer in zicht. Deze prachtige tour die je door heel zuidelijk Afrika gebracht heeft is helaas, na ruim een maand, alweer ten einde gekomen.

Vertrekdatum Aankomstdatum
08-01-2019 18-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
15-01-2019 25-02-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
22-01-2019 04-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-01-2019 08-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
29-01-2019 11-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-02-2019 18-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-02-2019 25-03-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-02-2019 01-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-02-2019 05-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-02-2019 08-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-03-2019 15-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-03-2019 22-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-03-2019 29-04-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-03-2019 03-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-03-2019 06-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-04-2019 13-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-04-2019 20-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-04-2019 27-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
20-04-2019 31-05-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-04-2019 03-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
30-04-2019 10-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
07-05-2019 17-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
14-05-2019 24-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
18-05-2019 28-06-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
21-05-2019 01-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
28-05-2019 08-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
04-06-2019 15-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
11-06-2019 22-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
15-06-2019 26-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
18-06-2019 29-07-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
25-06-2019 05-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-07-2019 12-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
09-07-2019 19-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
13-07-2019 23-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
16-07-2019 26-08-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
23-07-2019 02-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
30-07-2019 09-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
06-08-2019 16-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
10-08-2019 20-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
13-08-2019 23-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
20-08-2019 30-09-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
27-08-2019 07-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
03-09-2019 14-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
07-09-2019 18-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
10-09-2019 21-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
17-09-2019 28-10-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
24-09-2019 04-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
01-10-2019 11-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-10-2019 15-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
08-10-2019 18-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
15-10-2019 25-11-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
22-10-2019 02-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
29-10-2019 09-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
02-11-2019 13-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
05-11-2019 16-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
12-11-2019 23-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
19-11-2019 30-12-2019 Informeer naar de beschikbaarheid
26-11-2019 06-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
30-11-2019 10-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
03-12-2019 13-01-2020 Informeer naar de beschikbaarheid
Reissom per persoon: € 2,814.86
Activiteitenpakket: € 691.00

Maximaal aantal personen: 20
Vertreklocatie: Kaapstad
Aankomstlocatie: Kaapstad
Reisduur: 42 dagen
Reistype: Kampeerreis
Routerichting: Rondreis
Highlights tijdens deze reis:
 • Chobe National Park
 • Drakensbergen
 • Dune 45
 • Etosha National Park
 • Johannesburg
 • Kaapstad
 • Krugerpark
 • Okavango Delta
 • Panorama Route
 • Sossusvlei
 • Stellenbosch
 • Tuinroute
 • Victoria Falls
Tijdens deze reis bezoek je deze landen:
 • Botswana
 • Lesotho
 • Zimbabwe
 • Zuid-Afrika
Deze tour wordt uitgevoerd door:
  Nomad Adventure Tours
Reizen door zuidelijk Afrika
Aantal dagen:
42
Vertrekdatum:
Aantal personen:
Reissom per persoon:
€ 2,814.86
Activiteitenpakket:
€ 691.00

Totaalprijs: