Wie gaan mee met onze reizen?


Internationale groepsreis
Onze groepen bestaan meestal uit ongeveer 20 mensen van verschillende nationaliteiten en leeftijden. De meeste passagiers komen uit Australië, Nieuw Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Hoewel er vaak stellen en vriendengroepen zijn die de reis samen boeken, komen de meeste reizigers toch alleen. De verhouding man-vrouw is meestal ongeveer gelijk.

Lees hier meer over de groepsreizen door Afrika die we aanbieden.

Kampeerreizen en accommodatiereizen
Onze kampeerreizen/overlanding tours hebben de neiging een bepaalde leeftijdsgroep aan te trekken en ervaring heeft ons geleerd dat onze camping tours minder geschikt zijn voor de meerderheid van de reizigers buiten de groep van 16-65 jaar. We staan wel uiteraard wel mensen van boven de 65 toe op onze trips, want we geloven dat het erom gaat dat je instelling het belangrijkst is evenals een goede motivatie en dat heeft geen leeftijdsgrens. Naast kampeerreizen bieden we ook accommodatiereizen aan. Als avontuurlijk ingestelde 65-jarige raden we de accommodatiereizen aan.

Als je ouder bent dan 65 hebben we een brief nodig van een medisch arts waarin staat dat je fit genoeg bent om de extreme omstandigheden in Afrika aan te kunnen.

Geschikt zijn voor onze trips gaat niet alleen om een goede fysieke gezondheid; het gaat ook om de bekwaamheid om je aan te passen – of je nu tot je ellebogen in de modder staat om een zinkende vrachtwagen te redden, of de dichtstbijzijnde boom moet beklimmen omdat er een kudde buffels aankomt – verwacht het onverwachte!

Meer lezen waarom je een groepsrondreis door Afrika moet maken?

Pim van het reisblog Vive Le Voyage geeft je nog 8 redenen waarom jij een groepsrondreis moet maken door Afrika.