Eten onderweg in Afrika tijdens je groepsrondreis.


Maaltijden tijdens je reis

De meeste maaltijden zijn bij de reissom van je reis door Afrika inbegrepen. Let op: niet alle maaltijden zijn inbegrepen, de meeste. Tijdens enkele dagen is een bezoek aan een restaurant ingepland en die kosten zijn voor eigen rekening. Om je een idee te geven wat je kunt verwachten van de maaltijden onderweg vind je hieronder een aantal foto's van de maaltijden die je onderweg geserveerd krijgt. De ene avond bak je hamburgers op een zelfaangelegd vuur, 's middags eet je een of een lichte salade of brood met ei en spek, een gezond vers stuk fruit of juist een pittige bobotie. De maaltijden zijn eenvoudig, maar gevarieerd, vers en gezond. En het leuke is; als je wilt koop je de ingrediënten helemaal zelf in op de lokale markt of bak je koedoe-burger op een kampvuur dat je zelf aangelegd hebt.

Allergie, dieet of vegetariër

Volg je een dieet of heb je een bepaalde allergie? Of ben je een vegetariër? Geef dit aan als je een reis boekt en geef je wensen zo uitgebreid mogelijk aan. We kunnen hier tot op een bepaalde hoogte rekening mee houden. Zo is het geen probleem om in vegetarische maaltijden te voorzien. "Ingewikkeldere" wensen, zoals bijvoorbeeld glutenvrije diëten zijn lastiger te realiseren. Zeker als je door oost-Afrika reist.

Contact

Wil je meer informatie over de maaltijden die je onderweg te eten krijgt? Wil je per dag graag weten welke maaltijden wel en niet bij de reissom inbegrepen zijn? Neem even contact met ons op, we staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en helpen je graag.

Eten onderweg in Afrika

Eet smakelijk! Een snelle lunch onderweg. 

Ontbijten aan de voet van een zandduin in de woestijn van Namibië.

Reken maar dat dit goed smaakt na een dag door Afrika te hebben gereisd. 

De lunch bestaat vaak uit een lichte salade met wat brood en fruit. 

Hamburgers bakken op een geïmproviseerd kampvuur. 

Helaas moet er ook afgewassen worden...

En af en toe ga je onderweg uit eten in een restaurant - dit is op eigen kosten.

Terug