Tours en excursies in Afrika: het activiteitenpaket


Publicatiedatum: 27 december 2016
Auteur: Kees Quist

Wat is het activiteitenpakket precies?

Bij veel reizen uit ons reisaanbod zie je een apart "activiteitenpakket" staan. Graag geven we je meer informatie over dit pakket aan excursies. Je kunt de tours, activiteiten en excursies combineren met een aantal optionele activiteiten tijdens je reis door Afrika. 

Meestal geen verplichte aanschaf

Om de reizen zo betaalbaar mogelijk voor iedereen te houden, is het activiteitenpakket bij de meeste reizen geen verplichte aanschaf. Een enkele reis vormt daar een uitzondering op, zoals de kampeerreis van Kaapstad naar Nairobi.

De tours en excursies die in het activiteitenpakket zijn opgenomen vind je helemaal onderaan de reispagina bij "Wat is het activiteitenpakket?" Het zijn een aantal excursies die je onderweg kunt doen, waarvan wij vinden dat die echt een "must see" en "must do" zijn voor die reis. Maar wellicht dat jij daar heel anders over denkt; dat kan.

Kan ik het activiteitenpakket ter plaatse boeken?

Ja en nee. Ja, je kunt per onderdeel van het activiteitenpakket ter plaatse, dus tijdens je reis, aan de reisleider aangeven of je dat wilt boeken of niet.

Let wel op: als je vooraf het activiteitenpakket niet vooraf geboekt hebt en last minute, tijdens je reis, beslist een onderdeel aan te schaffen, dan kunnen we niet garanderen dat er nog voldoende beschikbaarheid is voor elke activiteit.

De Okavango Delta en de Serengetie-excursie in het activiteitenpakket

De excursies door de Okavango Delta en de kampeersafari door de Serengeti vormen een uitzondering. Die moet je verplicht vooraf geboekt hebben.

Kost het activiteitenpakket meer als ik het er plekke boek?

Nee. Je betaalt het alleen dan in de lokale munteenheid.

Ik wil het activiteitenpakket wel boeken, alleen bepaalde onderdelen niet. Kan dat?

Geen probleem. Stel, je hebt interesse in de groepsrondreis door Zuid-Afrika van 3 weken en je wilt wel de safari door het Krugerpark aanschaffen, maar niet de safari door het Hluhluwe/Imfolozi National Park, dan kun je dat aangeven aan ons en dan schaf je dat onderdeel van het activiteitenpakket niet aan. 

Meer informatie?

Heb je nog vragen over het activiteitenpakket of vragen over een bepaalde reis? Neem eventjes contact met ons op, we staan klaar om je te helpen.

Terug