Hoe zien de accommodaties er uit tijdens een reis?


Accommodaties tijdens de reizen door Afrika

Veel van de groepsreizen door Afrika die we aanbieden kun je óf als kampeerreis óf als accommodatiereis maken. Kampeerreizen, waarbij je overnacht in een tweepersoonstent, zijn de goedkoopste reizen door Afrika. Kamperen is echter niet voor iedereen weggelegd. Zie je net niet zitten om te gaan kamperen in Afrika? Kies dan een van onze accommodatiereizen uit. Ook met een accommodatiereis kun je goedkoop door Afrika reizen met net wat extra luxe en wat meer comfort dan tijdens een kampeerreis.

Meer informatie over de accommodaties

Je overnacht tijdens deze reis in een eenvoudige, maar comfortabele en hygiënisch chalets en lodges. Verwacht geen Hilton of Carlton-standaarden. De accommodaties laten zich vergelijken met wat we in Nederland/Vlaanderen 2- á 3-sterrenaccommodaties zouden noemen. Tijdens de ene overnachting deel je toilet- en douchefaciliteiten, terwijl de andere accommodatie en-suite badkamers heeft. Op aanvraag kunnen we per dag een overzicht van de accommodaties sturen.

Foto's van de gebruikte accommodaties

Hieronder vind je aantal voorbeeldfoto's van de accommodaties om je een idee te geven wat je kunt verwachten. Wil je van een accommodatiereis van tevoren precies weten waar je overnacht? Neem eventjes contact met op ons en we vertellen je precies waar je elke nacht slaapt. 

Dit is de hotelkamer nabij Ais Ais Hot Springs in Namibië:

Accommodatie in de buurt van Etosha National Park:

Accommodatie in de buurt van Etosha National Park:

Een beehive lodge:

Soms slaap je in een permanente safari-tent, zoals hier in het Krugerpark:

Een lodge onder baobab-bomen in Botswana:

De meeste accommodaties hebben een heerlijk zwembad als faciliteit.

Terug