Een Afrika overlanding truck, hoe ziet die er uit?


Publicatiedatum: 11 oktober 2016
Auteur: Kees Quist

Hoe ziet een overlanding truck er uit?

Die vraag krijgen we vaak gesteld. "Is het nou een vrachtwagen? Of is het een bus? Wat is nou een overlanding truck precies en wat moet ik me daarbij voorstellen?" Hoe beter uit te leggen dan met een aantal foto's van wat je kunt verwachten?

Dit is nou een "overlanding truck", je "home away from home" terwijl je door Afrika reist. Een speciaal gebouwde stevige en robuuste truck. Comfortabele stoelen, grote ramen rondom die volledig open kunnen (dus perfect voor safari's), opbergruimte boven je hoofd en in de afgesloten kluisjes achterin en de kampeerspullen liggen opgeslagen onderin de truck. 

Foto's van een overlanding truck

Hieronder vind je een aantal foto's van de overlanding trucks die gebruikt worden tijdens de reizen. Heb je vragen naar aanleiding van de truck? Neem even contact met ons op, we helpen je graag.

Even pauzeren onderweg tijdens een avontuur door Afrika

Comfortabele stoelen, die zijn hard nodig onderweg. Ondanks de goede bekleding zul je onderweg vaak nog kunnen genieten van een "African massage".

Binnenkant overlanding truck

Lunchstops maak je langs de kant van de weg. Onderin de truck zit een halve keuken weggewerkt met tafels, stoelen en kookgerei. 

Overlandin truck

Achterin de truck zijn kluisjes waar jij de sleutel van hebt. Zo kun je je waardevolle bagage veilig opbergen.

Back of overland truck

's Avonds kun je op de truck genieten van de zonsondergang en het uitzicht. De truck kan wel wat hebben zoals je ziet. 

Nomad truck

En het is altijd gezellig onderweg!

fun in overland truck

Terug