Top 5 populairste goedkope groepsreizen en rondreizen door Afrika.


Publicatiedatum: 21 juli 2016
Auteur: Kees Quist

Goedkoop reizen door Afrika: de top 5

1. Kaapstad naar Victoria Falls

De reis van Kaapstad naar Victoria Falls is de populairste reis door Afrika. Je reis begint in het schitterende Kaapstad. We raden je aan een paar dagen voor vertrek in Kaapstad aan te komen, zodat je tijd genoeg hebt om The Mother City te bewonderen. Je reist door de uitgestrekte en snikhete woestijn van Namibië, je beklimt Dune 45 en je maakt safari's in het Etosha National Park. Via de Okavango Delta in Botswana, door de Lonely Planet uitgeroepen tot beste bestemming van 2016, kom je aan bij de machtige en imposante Victoria Watervallen.

De 21-daagse reis van Kaapstad naar Victoria Falls kun je als kampeerreis en als hotelreis boeken.

2. Oost-Afrika avontuur

Oost-Afrika ontdekken doe je met deze groepsreis van 21 dagen door Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania en Kenia. Het beginpunt van de reis is Victoria Falls in Zimbabwe. Hoogtepunten van deze kampeerreis door oost-Afrika zijn de 3-daagse safari over de Serengeti en een paar dagen heerlijk relaxen op Zanzibar. De reis eindigt in Nairobi, vanwaar je non-stop naar Nederland kunt terugvliegen.

Je kunt het Oost-Afrika avontuur als kampeerreis en ook als hotelreis beleven. 

3. Safari door het Krugerpark

Ook als je zelfstandig met eigen vervoer een rondreis door Zuid-Afrika maakt is het verstandig om je safari door het Krugerpark georganiseerd te maken. Het Krugerpark is zo'n immens groot park; je wilt je tijd zo goed mogelijk besteden en zoveel mogelijk wilde dieren zien toch? De Rangers die meegaan met deze goedkope Big 5 Krugerpark safari van 4 dagen zijn experts in het tracken van leeuwen, buffels, neushoorns, cheetahs en olifanten!

4. Het allerbeste van Afrika

Een reis van alleen maar superlatieven, dat is de 56-daagse reis van Kaapstad naar Nairobi. Je trekt in 2 maanden tijd van hotspot naar hotspot op het Afrikaanse continent, niks sla je over. In een overlanding truck reis je samen met mensen die van over de hele wereld komen door Zuid-Afrika, Namibie, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania en Kenia. Durf je deze uitdaging aan te gaan?

5. Rondreis door Zuid-Afrika

Een rondreis maken door Zuid-Afrika staat de bucketlist van vrijwel iedere reiziger. Zuid-Afrika heeft alles te bieden, het wordt niet voor niets "de hele wereld in een land" genoemd. We hebben een rondreis door Zuid-Afrika van 20 dagen samengesteld voor je langs alle bezienswaardigheden in Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland. Denk aan Kaapstad, Stellenbosch, de Tuinroute, Knysna, Addo Elephant National Park, de Drakensbergen, Lesotho, Swaziland, Krugerparksafari's en de Panorama Route. 

Deze groepsreis door Zuid-Afrika kun je als kampeerreis en als hotelreis maken. 

Terug