Accommodatie upgraden tijdens goedkope kampeerreis door Afrika


Met een tent door Afrika reizen

Je hebt heel veel zin in een once in a life time avontuur en daarom kies je voor een overlanding tour en budget safari door Afrika! Maar… stiekempjes zie je best wel een beetje op tegen het kamperen. Kamperen in Afrika? Tussen alle wilde dieren? En dat een paar weken lang?

Ben jij dit? Je bent niet de enige. Wist je dat je onderweg heel eenvoudig kunt upgraden?

Kampeerreizen én accommodatiereizen door Afrika

Soms, tijdens je kampeerreis door Afrika, heb je gewoon eventjes geen zin om in een tent te slapen en wil je een echt bed. Natuurlijk, kamperen in de Afrikaanse bush is avontuurlijk en leuk, maar soms heb je gewoon behoefte aan nét een beetje meer comfort. Geen probleem! Tegen een kleine meerprijs kun je upgraden. Je slaapt dan in een (eenvoudig maar schoon) bed & breakfast, hotel, guesthouse, etc. De meerprijs verschilt per locatie. Houd ongeveer rekening met € 20 p.p.p.n. Overigens slaap je gewoon op hetzelfde terrein als de kampeerders, dus je blijft gewoon bij je nieuwe vrienden die je onderweg gemaakt hebt.

Houd er wel rekening mee dat upgraden niet overal mogelijk is. Als we overnachten in de Namib Desert, Okavango Delta of ergens op de Serengeti zijn hotels ver te zoeken. 

Zo boek je een goedkope overlanding reis, groepsreis, goedkope safari door Afrika en heb je toch een beetje luxe als je daar behoefte aan hebt. Kijk hier om een indruk te krijgen van de accommodaties waar je in kunt verblijven.

Foto's van de tenten

Benieuwd hoe de tenten er uit die die tijdens overlanding tours door Afrika gebruikt worden? Hier kun je een aantal foto's vinden.

Terug