Flash Sale! Extra scherpe aanbiedingen naar Afrika reizen


Goed nieuws als jij dit jaar nog een gave rondreis door Afrika wilt gaan maken. We hebben voor een beperkte tijd een paar wel héél bijzonder scherpe aanbiedingen voor je. Twijfel niet te lang, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Profiteer dus snel en geniet van een extra goedkope avontuurlijke rondreis door Afrika! Gebruik de kortingscode "flash sale" in het boekingsformulier.

Groepsreis Kaapstad naar Victoria Falls - kampeerreis van 21 dagen

Deze groepsreis, een van onze populairste reizen, begint in Kaapstad en neemt je mee vanaf Kaapstad naar Victoria Falls. Onderweg reis je door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Tevens is dit de goedkoopste reis tussen Kaapstad en Victoria Falls. Meer informatie over deze reis.

Aanbieding:

€ 550,- + betaling ter plaatse van $ 700

Vertrekdata:

  • 27 oktober

  • 8 december

Kaapstad naar Nairobi rondreis - kampeerreis van 42 dagen

Wil je Afrika beleven met een klein budget en zoek je een goedkope reis van Nairobi naar Kaapstad? Dit is de reis voor jou! Steek het volledige Afrikaanse continent over in 42 dagen tijd! Stap in Nairobi op in een overland truck samen met maximaal 24 andere reizigers van over de hele wereld. Meer informatie over deze reis.

Aanbieding:

€ 1100,- + betaling ter plaatse van $ 2100

Vertrekdata: 

  • 27 oktober

  • 8 december

Kaapstad naar Nairobi rondreis - kampeerreis van 56 dagen

Heb je de kans om te gaan backpacken door Afrika? Pak die kans! Ga mee met deze goedkope rondreis van Nairobi naar Kaapstad van 2 maanden. Er zijn maar weinig reizen die zo tot de verbeelding spreken als een overlanding tour dwars door Afrika. Meer informatie over deze reis.

Aanbieding:

€ 1950,- + betaling ter plaatse van $ 2750

Vertrekdata: 

  • 27 oktober

  • 8 december

Genoemde tarieven zijn per persoon en alleen geldig op de genoemde vertrekdata. Aan deze aanbieding kan geen rechten worden ontleend. Beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Terug