Op safari door Tanzania: hoe ziet de safari jeep er uit?


Hoe ziet de safari jeep er uit?

Je overweegt een safari naar Tanzania te boeken. Eigenlijk ben je wel benieuwd met welk soort voertuig je de komende dagen de Serengeti, of de Ngorongoro Crater intrekt. Hoe ziet die jeep er uit en kun je vanuit de 4x4 alle wilde dieren wel goed genoeg zien? Die vraag kunnen we ons heel goed voorstellen. Een safari door Tanzania maak je vast niet ieder jaar, dus als je dan op avontuur gaat; dan moet je natuurlijk de Big 5 wel zo goed mogelijk kunnen fotograferen om optimaal van je safari te kunnen genieten.

Foto's van de safari jeep

Maak je daar maar geen zorgen om. De safari jeep waarmee wij je meenemen op safari is een goede, betrouwbare en comfortabele 4x4. Er gaan maximaal 6 personen in en iedereen heeft een plaatsje bij het grote raam. Daarnaast kan het dak open, waardoor je staand kunt genieten van een goed uitzicht op alle wilde dieren die je tegenkomt. Kijk mee naar deze foto’s om een goede indruk te krijgen van de jeep waarmee je op safari gaat.

De jeeps kunnen zoals je ziet wel wat hebben. Doe dit niet als je in een wildpark bent :-)

Achterin de jeep is plaats voor je bagage. Neem voor de safari alleen je bagage mee die je die dag nodig hebt. Je overige bagage kun je achterlaten in het hotel waarin je voor de safari overnacht hebt. 

Zowel van het raam als vanuit het geopende dak kun je de wilde dieren uitstekend zien.

We brengen je dichtbij al het wild dat in Tanzania leeft. 

Staande heb je onbelemmerd zicht op de Big 5.

Stap de jeep in en ga mee, het safari-avontuur wacht op je!

Terug