Last minute safari in Tanzania; scherpe aanbiedingen voor goedkope Big 5 safari's in Tanzania


Last minute Tanzania safari

Zoek je een last minute safari voor deze zomervakantie, dus in juli of augustus? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor een last minute safari in Tanzania van 3, 4 of 5 dagen - langer is ook mogelijk.

Last minute safari Tanzania all inclusive

Je goedkope safari begint zodra je landt op het vliegveld van Arusha of Kilimanjaro. Een van onze vertegenwoordigers staat je op te wachten in de aankomsthal van het vliegveld om je naar je hotel te brengen. De nacht voordat je op safari gaat overnacht je in dit hotel. De naam van het hotel is het Arusha Tourist Inn hotel. Het is een eenvoudig, maar verder schoon en veilig hotel. Deze transfer en deze hotelovernachting zijn bij de reissom inbegrepen. De maaltijden waar je van geniet tijdens de safari zijn óók bij de prijs inbegrepen. Na afloop je van je 3, 4 of 5-daagse safari overnacht je nogmaals in het Arusha Tourist Inn hotel. De volgende dag word je weer op het vliegveld van Arusha of Kilimanjaro afgezet. Hiervandaan kun je makkelijk en goedkoop vliegen naar Zanzibar. Ook laatste overnachting en deze airport transfer zijn bij de reissom inbegrepen, waardoor je geniet van een last minute all inclusive safari naar Tanzania.

Last minute safari

De populairste wildparken om de Big 5 in Tanzania te spotten is het Serengeti National Park, de Ngorongoro Crater, Tarangire National Park en Lake Manyara National Park. In deze wildparken komen zóveel wilde dieren voor, dat het wel erg moet tegenzitten als je na afloop van je last minute safari niet de Big 5 van je bucketlist kunt afstrepen. Tijdens de korte en goedkope kampeersafari's door Tanzania die we verzorgen trek je door deze wildparken. Onder het vierde tabblad "Reisbeschrijving" vind je het reisprogramma van elke safari en kun je precies lezen in welke wildparken je op safari gaat. 

Reisaanbod last minute safari's Tanzania

Graag helpen we je met een mooie last minute safari naar Tanzania. We hebben een 3-daagse, 4-daagse en 5-daagse safari in ons reisaanbod opgenomen. Als je langer op safari wilt gaan, neem even contact met ons op en dan maken we ook voor langere safari's een scherpe last minute aanbieding voor je. Kijk hier op onderstaande links voor het meeste actuele aanbod.

Een leeuwin gespot in de grasvelden van de Serengeti.

Terug