Korting op de reis van Kaapstad naar Victoria Falls, extra goedkoop door Afrika reizen!


Publicatiedatum: 24 mei 2018
Auteur: Kees Quist

Reis van Kaapstad naar Victoria Falls

De reis van Kaapstad naar Victoria Falls is de populairste groepsreis door Afrika. Dat komt doordat die reis zo veelzijdig, wisselend en bijzonder avontuurlijk is. Je begint je overlanding trip in wat wij persoonlijk de mooiste stad op aarde vinden, Kaapstad. Een paar dagen later sta je op de rand van de op één na grootste canyon ter wereld; de Fish River Canyon. Een dag later tijdens de rondreis beklim je de oudste zandduinen ter wereld in de woestijn van Namibië en zie je de zon opkomen boven de woestijn, een magisch moment. Twee dagen later kom je aan in Swakopmund en trek je met een quad diezelfde woestijn in - gegarandeerd dat er een week later nog zand uit je oren komt. Niet veel later spot je 4 van de Big 5. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, het mooiste van de reis moet dan nog komen. Velen vinden de trek door de Okavango Delta in Botswana het bijzonderste van de hele reis. In een traditionele boot, de "mokoro", trek je door de Delta die maar liefst 15,000 km2 groot is. Onder je dunne bootje zwemmen nijlpaarden en krokodillen en op de kant spot je olifanten. Ook ga je te voet op safari tussen de olifanten. Een safari door de Okavango Delta is een ervaring die je nooit meer vergeet! Uiteindelijk eindigt je reis bij de Victoria Watervallen in Zimbabwe waar je kunt raften, bungee jumpen, een helicoptervlucht maken en talloze andere activiteiten.

Korting op de reizen van Kaapstad naar Victoria Falls

Is het een droom van je om deze reis zelf ook eens te kunnen maken? Houd dan deze pagina scherp in de gaten, want met regelmaat maken we hier vertrekdata bekend waarop we de reis met extra korting kunnen aanbieden. Op dit moment kunnen we de reis van Kaapstad naar Victoria Falls met 10% korting op de reissom aanbieden op onderstaande data:

  • 16 augustus t/m 4 september
  • 16 september t/m 5 oktober
  • 4 oktober t/m 23 oktober
  • 14 oktober t/m 2 november
  • 21 oktober t/m 9 november
  • 15 november t/m 4 december
  • 22 november t/m 11 december
  • 13 december t/m 1 januari

Let op!

De korting geldt alleen op de reissom en niet op de overige reisonderdelen. De korting is niet geldig op de budgetreis of de lodgereis. De korting is geldig zolang de voorraad strekt, de reizen kunnen uitverkocht raken. Wees er dus snel bij.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar de groepsreis van Kaapstad naar Victoria Falls? Heb je vragen over de reis? Neem even contact met ons op, we staan voor je klaar!

Foto's van de reis Kaapstad - Victoria Falls

's Ochtendsvroeg op Dune 45 in de woestijn van Namibië.

Dune 45 in de ochtend

De Fish River Canyon.

De Fish River Canyon

Op safari in het Etosha National Park.

Op safari in Etosha National Park

De mokoro's waarmee je door de Okavango Delta trekt.

Mokoro in de Okavango Delta

Een wandelsafari in de Okavango Delta.

Wandelsafari in de Okavango Delta

De indrukwekkende Victoria Falls, de eindbestemming van je reis!

De Victoria Falls

Terug