Goedkope safari Zuid-Afrika: goedkoop op safari in het Krugerpark


Publicatiedatum: 18 januari 2018
Auteur: Kees Quist

Goedkope safari Zuid-Afrika

Zoek je een goedkope safari in Zuid-Afrika? Je hebt 'm gevonden hoor. Zuid-Afrika is, zoals je ongetwijfeld weet, een van de mooiste landen in Afrika. Het is tevens een van de meest goedkope landen in Afrika om op safari te gaan. Je vindt er het Kruger National Park - je ongetwijfeld ook bekend. Als je hier op safari gaat, waan je je in een documentaire van National Geographic of Discovery Channel - zó mooi en zóveel wilde dieren die hier te zien zijn; waaronder natuurlijk de Big 5. 

Goedkope safari Krugerpark

Een goedkope safari in Zuid-Afrika - als dat jouw droom is, dan helpt Peri Peri Reizen je graag om deze droom werkelijkheid te maken. Lees verder hoe jouw goedkope safari door het Krugerpark er uit kan zien. In vogelvlucht ziet jouw goedkope safari in Zuid-Afrika er zo uit:

Vertrekpunt: Johannesburg
Aantal dagen: 2
Overnachtingen: In koepeltenten
Inbegrepen: Transfer van en naar Johannesburg, entree tot het Kruger National Park, safari's in een open safari jeep, overnachting in koepeltenten en maaltijden.
Eindpunt: Johannesburg
Prijs: Wisselend; kijk hier voor de meest actuele prijs.

 

Meer informatie, en de prijs, van deze goedkope safari in Zuid-Afrika door het Krugerpark kun je hier terugvinden.

goedkope safari zuid afrika

Reisprogramma safari in Zuid-Afrika

Als je in Zuid-Afrika een goedkope safari wilt maken, dan kun je het beste naar Johannesburg vliegen. Vandaaruit is het een paar uur rijden naar het Krugerpark. Boek nadat je landt op O.R. Tambo International Airport, het vliegveld van Johannesburg, een hotel of bed & breakfast vlakbij het vliegveld. De ochtend nadat je aankomt halen wij je tussen 06.30 en 08.00 op om naar het Krugerpark te reizen. De exacte vertrektijd wordt naar je gecommuniceerd.

goedkope safari zuidafrika

Aankomst en op safari in het Krugerpark

Aan het begin van de middag kom je aan in het Krugerpark. Het Krugerpark heeft vele mooie parken waar je kunt overnachten. Tijdens deze goedkope safari in Zuid-Afrika overnacht je in het Pretoriuskop Rest Camp; een schitterend gelegen in de Afrikaanse bush met een fijn zwembad. Als je je gesettled hebt in het kamp ga je op safari met een ervaren ranger. De zon gaat langzaam al een beetje onder. Dat betekent dat het minder warm wordt en dat dieren als luipaarden en leeuwen en andere nachtdieren actief worden. Dat belooft een mooie safari te worden! 

goedkope safari zuid-afrika

Nogmaals op safari en de terugweg naar Johannesburg

Op de ochtend van je tweede dag in het Krugerpark sta je vroeg op. Nog voordat de zon op is ga je opnieuw, als een van de eerste bezoekers, het park in. De ranger die je begeleidt kent het park op zijn duimpje en gaat zijn best doen om jou zoveel mogelijk wilde dieren te laten zien. In de loop van de middag rijden we je terug naar Johannesburg waar je aan het begin van de avond zult aankomen. We zetten je af op jouw locatie naar keuze. Dat kan een hotel, maar ook het vliegveld zijn. 

Zien we je gauw op deze goedkope safari in Zuid-Afrika?

Terug